Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
Så har du chancen lige nu!

Hele byens idrætsforening har nemlig behov for nye frivillige kræfter, og vi håber, du kunne være interesseret i en af de tre ledige bestyrelsespladser i Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening (BPI).
Som bestyrelsesmedlem får du mulighed for at få indflydelse på, hvordan BPI skal udvikle sig, så vi kan fortsætte med at være en forening med mange aktive medlemmer og idrætsgrene. Du vil møde og arbejde sammen med mange engagerende ildsjæle, som brænder for deres idræt, for foreningen og for lokalmiljøet i Bredstrup og Pjedsted.
Det kan være, at du eller måske dine børn dyrker idræt i BPI, og du derfor har lyst til at være aktiv i BPIs hovedbestyrelse. Det kan også være, at du ikke selv dyrker idræt, men synes, at lokalmiljøet i byen er vigtigt, og at det derfor giver mening at bakke op om BPI.
Uanset hvorfor, så håber vi meget på at finde nye kræfter til bestyrelsen, så vi kan fortsætte med en god og velfungerende bestyrelse.
Ring til den nuværende formand Nicolaj Wyke på mobil 31 15 43 72 eller til næstformand Rita Pedersen 24 25 16 79, hvis du er interesseret. De vil meget gerne fortælle dig mere om arbejdet i hovedbestyrelsen.


Elbospejderne tilbyder at køre dit juletræ væk - Så slipper du for bøvlet og støtter samtidig det lokale spejderarbejde.

Vi kører runden 2 dage:
2. januar 2022 kl. 9.00 - 11.00 
8. januar 2022 kl. 13.00 - 15.00

Vi tilbyder afhentning i Bredstrup, Pjedsted og Golfkvarteret.
Måden man bestiller afhentning af sit træ er igennem mobilepay.
Der er 2 mobilepay numre, et til hver af de 2 afhentningsdage.
Husk at skrive adressen i kommentarfeltet ved betaling.

På afhentningsdagen stilles træet ud, så det er synligt fra vejen, så afhenter vi på bedst mulig coronavenlig vis.

Prisen er 40 kr. pr. træ.

Betaling til: 
2345KZ til den 2. januar 2022 
1728WF til den 8. januar 2022 

Tak for dit bidrag til Elbospejderne 
Godt nytår



For mange mennesker er kirken det sted, hvor julefesten starter. Derfor ville vi gerne have inviteret dig og alle andre i kirke for at fejre julen.

Men i år må vi holde julegudstjeneste med begrænsninger.

Der er gudstjenester Juleaften d. 24. december:
Kl. 10.30 i Bredstrup
Kl. 13.30 i Pjedsted
Kl. 15.00 i Bredstrup

Med gældende afstandskrav må vi kun være 52 i kirkerne. Så vil du i kirke juleaften må du komme i god tid for at få plads.

Du kan sidde tæt med dem du omgås – og med afstand til andre. Der skal bruges mundbind når man går til og fra sin bænk, og juleaften tilråder sundhedsmyndighederne, at der også bruges mundbind mens man sidder/synger.

Vil du nyde en lille julegudstjeneste i dit hjem, så har vi lavet denne korte video til dig med salmer fra De Ni Læsninger i søndags og Juleevangelium og meget mere.

Der er også mulighed for at nyde gudstjenester resten af julen og nytåret:

Juledag kl. 10.30 i Pjedsted
2. juledag kl. 9.00 i Bredstrup
Nytårsdag den 1. jan. kl. 16 i Bredstrup – med gåtur fra kl. 15, for dem der vil begynde året med en lille vandring. NB. Da der ikke er mulighed for kaffe/the som planlagt begynder vi først kl. 15.00 og ikke som tidligere annonceret 14.30.
2. Nytårsdag 2. jan. er der Helligtrekongersgudstjeneste kl. 10.30 i Pjedsted, hvor vikarpræst Bent Andreasen takker af. Fra 4. januar er Michael H. Munch tilbage efter barselsorlov som sognets faste præst.

Glædelig, fredelig jul til alle!

PS: Videoer er optaget i Bredstrup, Pjedsted og Føns Kirker

Medvirkende: Bent Andreasen, præst, Lisbeth Kring Pagh og Matias Foldager, kirkesangere, Valeryia Bahamiakava, organist og Freja Kjerkegaard, tværfløjte, Dorthe Stougaard Henningsen, kirketjener

Nyhedsbrev fra Ullerup Bæk Skolen
Decembe
r 2021


Hent nyhedsbrevet som PDF-dokument

Vinderholdet

BPI afholdte i lørdags vort julestævne for blandede seniorhold. Takket være Kristoffer Thomsen og Stig Andersen som tog initiativ til stævnet og fik samlet 12 hold og vores lokale jyllandsserie dommer Martin Kjærgaard var venlig og dømme stævnets kampe. Alle havde en god og hyggelig dag og stævnet blev afviklet i den gode BPI ånd, så det var super fint. Stævnet blev vundet af ( Den døde ræser ),  hvor Jrah Lafi var anføre for et stærkt hold,  som vandt finalen med 1-0 efter forlænget spilletid over hold 1,  som bl.a bestod af Mike Andersen  og Nicolaj Unnerup fra Taulov og Morten Unnerup tidligere BPI.  3 pladsen gik til Los Flamingos som bestod af spiller fra primært BPI old boys samt Mads Dahl, de slog BPI holdet Die Mauer  i kampen om 3 pladsen.   Præmien som stævnets mest værdifulde spiller tilfaldt Alberte fra Die Mauer som scorede 13 mål og da pigemål tæller dobbelt siger det sig selv, hvor værdifuld hun var. Dette hold slog Taulov holdet i den indledende puljekamp, men tabte altså senere til netop hold 1 fra Taulov.  Stævnets bedste mål blev scoret af Jesper Øberg fra Los Flamingos - som tæmmede bolden flot og i nærmeste en bevægelse sparkede den op i målhjørnet. Tak til alle spillere og ikke mindst kæmpe tak til følgende sponsorer for deres støtte til dette stævne: Ladegaard Duroc - BP Hallens Cafeteria - Ingcon A/S - Faceoff - Teleteamet - Mazanti Andersen- Børkop Cykler - Sportsmaster Kolding - Yara - og Johansens Planteskole.