Dato: 10. april 2015 af Thomas Fragtrup

 

Vi har sammensat nogle ordensregler for brug af www.bredstrup-pjedsted.dk. De skal gøre det klart hvad hjemmesiden må bruges til og hvad den ikke må bruges til. Vi vil med nogle retningslinier sørge for at denne side forbliver et troværdigt og velbesøgt samlingspunkt for alle med interesse for Bredstrup og Pjedsted. 

Vilkår og betingelser til hjemmesiden udarbejdes af redaktionen bag www.bredstrup-pjedsted.dk og revideres løbende hvis vi ser det nødvendigt.
Skulle der være tvivl eller spørgsmål til disse vilkår og betingelser bedes du kontakte redaktionen på email kontakt@bredstrup-pjedsted.dk.

Vilkår og betingelser (Denne tekst som PDF-dokument) 


Kommercielle formål

Hjemmesiden er beboerforeningens ejendom. Indtægter fra siden skal gå til beboerforeningen og driften af hjemmesiden.
Foreninger og private må ikke få støtte og penge for tekst, billeder, lyd og video der bliver lagt på hjemmesiden.

Sponsorer

Hovedhistorien i en artikel, video- eller lydklip må ikke være at fremhæve en virksomhed eller et produkt. Sponsorer må takkes hvis det er en del af f.eks. stævneresultater, turneringsinvitation eller arrangementsbeskrivelse. Sponsorer må kun nævnes med firmanavn. Firmanavnet må linke til en ekstern hjemmeside, men siden der linkes til skal skille sig mærkbart ud fra designet på bredstrup-pjedsted.dk. Sponsorer må ikke vises med logoer eller andet billedmateriale.

Eks. 1 (Godkendes).
Overskrift: Resultater fra skytternes klubmesterskaber
Tekst: I weekenden blev der afholdt klubmesterskab i BPI skytteforening. 1. pladsen med 199p. gik til Bent. 2. pladsen med 199,5p gik til Ole og 3. pladsen med 198p gik til Henrik.
Tak til præmiesponsoere:
  • Imerco
  • Smidth & Wesson

Eks. 2 (Godkendes ikke).
Overskrift: Ny sponsor
Tekst: I skytteforeningen er vi blevet glade for at bruge Tefal-gryder. De holder til daglig brug og vi er især glade for Induktionsserien som vi også har i skyttehuset. Vi er glade for den opbakning vi får fra vores nye sponsor, Imerco.

Skal Imerco fremhæves på hjemmesiden, skal de (Imerco) være erhvervsmedlem og da de ikke har speciel tilknytning til området skal de have et “Stort Ervhervsmedlemskab”.

Hvis en forening vil fremhæve deres sponsorer kan der laves et menupunkt eller andet link til en hjemmesiden uden for www.bredstrup-pjedsted.dk. Denne eksterne side skal skille sig mærkbart ud fra designet på www.bredstrup-pjedsted.dk.

Privat salg

Vi tillader privat salg på hjemmesiden så længe det ikke har forretningsligende karakter. 

Eks. 1 (Godkendes)
Overskrift: Lyst sofabord sælges
Tekst: Flot velholdt sofabord sælges. 300 kr. hvis du selv kan hente det. 

Eks. 2 (Godkendes ikke)
Overskrift: I anledning af julen
Tekst: Gennem julen vil jeg sælge vaser fra min garage. Jeg har et flot udvalg af vaser med julemotiver som vil pynte på et hvert bord. Vaserne forefindes i mange størrelser. Kig forbi mellem kl. 17 og 18 fra mandag til torsdag i hele december måned.

Hvis man vil starte en forretning uanset størrelse vil man med et erhversmedlemsskab kunne lægge reklamer, produktbeskrivelser, åbningstider og meget mere på hjemmesiden, og vi hjælper gerne med det. 

Medier med indlejrede reklamer

Lægger du video eller andre medietyper på www.bredstrup-pjedsted.dk må disse ikke indeholde reklamer eller ophavsretsbeskyttet materiale.

Eks.
Du har en video fra en lokal fodboldkamp. Du uploader videoen til YouTube og lægger den på hjemmesiden. Så skal du være opmærksom på at du, eller YouTube ikke lægger reklamer før under eller efter videoafspilningen. Du skal også sikre dig at videoen ikke indeholder ophavsretsbeskyttet materiale som f.eks. musik, billeder eller klip du ikke selv har lavet.


Erhvervsmedlemsskaber

Et erhvervsmedlemsskab hjælper med at dække udgifterne til at drive www.bredstrup-pjedsted.dk. Til gengæld giver medlemsskabet mulighed for at reklamere for en virksomhed, produkter og serviceydelser på hjemmesiden.
 


God tone

Hjemmesidens indhold skal holdes i en sober tone. Alle materialer på hjemmesiden skal laves i respekt for andre mennesker, religioner, seksualiteter, hudfarver, politiske overbevisninger og levemåder.

 


Ophavsretsbeskyttet materiale

Som udgangspunkt er alle tekster, billeder, malerier, illustrationer, musik o.s.v. beskyttet af ophavsret. Der må derfor ikke lægges sådanne materialer på hjemmesiden, uden at have en godkendelse fra personen bag værket.

 


Creative Commons

Der findes materialer på nettet der må bruges mere frit. Se efter materialer der er underlagt en Creative Commons licens. Vær opmærksom på hvilken Creative Commons licens materialet er underlagt og hvilke regler der ligger for brug af værket.

 


Filformater

For at begrænse risikoen for virus på hjemmesiden skal en af følgende filformater benyttes.
Billeder:

  • .jpg
  • .png
  • .gif

Dokumenter:

  • .pdf


Hjemmesidens struktur og software

Ændringer i hjemmesidens struktur, design og software skal foretages af, eller i samarbejde med redaktionens webansvarlige.
 


Brugernavne og passwords

Brugernavne og passwords er kun til personlig brug. Del ikke dine login-oplysninger med andre. Oplever vi misbrug deaktiveres den misbrugte brugerkonto.
 


I tilfælde af overtrædelse af ordensreglerne

Oplever vi misbrug af hjemmesiden, overtrædelse af ophavsretten, overholdes vores ordensregler ikke eller er materialer forældet, forbeholder redaktionen sig ret til at fjerne indhold uden varsel.