Dato: 13. februar 2016 af Thomas Fragtrup

www.bredstrup-pjedsted.dk er et ikke-kommercielt medie hvor alle indtægter går til driften af siden og et eventuelt overskud går til Bredstrup-Pjedsted Beboerforenings aktiviteter.

Hjemmesidens medlemmer kan deles op i tre grupper:

  • Foreningsmedlemskab
  • Lokal Erhvervsmedlemmer
  • Regional Erhvervsmedlemmer

Alle priser er gældende fra 1. april 2015 og er ekskl. moms. 

Ønsker du eller din forening et medlemskab af hjemmesiden kontakt os på kontakt@br-pj.dk 

Foreningsmedlemskab

Alle foreninger med ikke-kommercielle formål og med tilknytning Bredstrup og Pjedsted tilbydes et gratis medlemskab af www.bredstrup-pjedsted.dk.   

Med dette medlemskab får foreningen et område på hjemmesiden hvor oplysninger, aktiviteter og nyhedshistorier må ligge. Nyheder fra foreningen publiceres også på forsiden af www.bredstrup-pjedsted.dk. Redaktionen kan udvælge artikler så de kommer ind i midten af forsiden og får derved ekstra god eksponering.

Beboerforeningens webredaktion hjælper gerne med at sætte siden op, og der er mulighed for at foreningen kan være med til at sætte sit præg på designet på egne sider. 

Der ydes også hjælp til at publicere artikler og andre informationer.

Pris for et foreningsmedlemsskab: kr 0,- pr. år. ekskl. moms.

Lokal erhversmedlemskab

Er man erhvervdrivende og har virksomhed i Bredstrup eller Pjedsted, eller har man på anden måde speciel tilknytning til området, kan man tages i betragtning til et “Lokal erhvervsmedlemskab”. Vi vil gerne hjælpe lokale erhvervsdrivende med at hjælpe os, og vi giver derfor en god rabat til de lokale.

Med et “Lokal erhvervsmedlemskab” støtter man hjemmesiden og dens eksistens med et årligt beløb.

Med et lokal erhvervsmedlemskab får man mulighed for at få en side i sektionen “Erhvervmedlemmer” på forsiden af hjemmesiden. Har man brug for flere undersider er dette også muligt. Her er virksomheden fri til at fortælle om egne produkter og serviceydelser, kontaktoplysninger og hvad der ellers kan være brug for at informere om.

Redaktionen bag www.bredstrup-pjedsted.dk hjælper gerne med at sætte siden / siderne op og hjælper med publiceringer, og eventuel hjælp til at få mest ud af medlemskabet.

Erhversmedlemmer har en fælles nyhedssektion hvor erhvervsnyheder samles. Erhvervsnyheder indgår også i hjemmesidens generelle nyhedsstrøm. Redaktioenen kan vælge at lægge specielt interessante artikler fra erhvervsmedlemmer ind på midten af forsiden også.

Alle erhvervsmedlemmer tilbydes et banner på forsiden. Der eksponeres ét banner på forsiden og hver gang siden åbnes, hentes et tilfældig banner blandt erhversmedlemmernes bannere.
Vi udvider med en bannerplads mere hvis der bliver stor interesse for erhvervsmedlemskaber.

Pris for et lokal erhvervsmedlemskab: kr 500,- pr. år. ekskl. moms.

Regionalt erhvervsmedlemskab

Er man en virksomhed og har man ikke direkte tilknytning til Bredstrup og Pjedsted kan man stadig komme i betragtning til et erhvervsmedlemskab. Prisen er lidt højere end for lokale, men vi tilbyder de samme fordele som ved et lokal erhvervsmedlemskab.

Pris for et regionalt erhvervsmedlemskab: kr 3.500,- pr. år. ekskl. moms.