Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

Foråret nærmer sig og det samme gør gymnastikopvisningerne. Alt det holdene har arbejdet på skal endelig ud og vises frem og vi kan næsten ikke vente med at se alle de dygtige gymnaster give den gas på gymnastikgulvene rundt omkring.

Vi glæder os især til vores egen opvisning, en dag der altid er fyldt med glæde og flot gymnastik. Så sæt et X i kalenderen Lørdag den 18. marts klokken 14, og kom og støt alle vores dygtige lokale hold, når der er lokalopvisning i BP-hallen.

Står du og brænder for at deltage i gymnastikforeningslivet fra næste sæson, så hører vi meget gerne fra dig! Det kan være alt fra at have et hold, til at starte et hold, til at hjælpe til i udvalget. Vi tager gerne i mod stort som småt, så lad os endelig høre fra dig :)

Og sidst men ikke mindst skal der lyde en stor tak til alle de mange børn og instruktører som deltog i børnefællestræningen søndag den 5/2, som i år blev afholdt i Bredstrup-Pjedsted hallen. Det var en stor succes, og der blev lavet gymnastik til den helt store vm-guldmedalje!

Vi glæder os til at få sat et flot punktum for en dejlig gymnastik sæson i løbet af marts måned, og vi glæder os til at se jer alle rundt omkring i hallerne!

Mange forårshilsner fra gymnastikudvalget

Kære alle

Vi er nu halvvejs inde i gymnastiksæsonen, og det tegner allerede rigtig godt rundt omkring på holdene. Vi glæder os til at se, hvad det ender ud i, når vi når marts.
Vores lokalopvisning afholdes den 18. Marts 2023, så sæt et kæmpe X i kalenderen.

Gymnastikudvalget ønsker jer alle og jeres familier en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi ser frem til 2023 med endnu mere gymnastik og opvisninger!

- GymnastikudvalgetPas godt på jer selv og hinanden i denne tid, og støt samtidig BPI gymnastik ❤
 
Du kan købe 1 mundbind for 60 kr eller 3 for 150 kr. 😷
De leveres i postkassen på jeres hjemmeadresse inden for en uge, hvis I bor I enten Golfkvarteret eller i Bredstrup/Pjedsted. I Golfkvarteret skal de bestilles ved Mette på tlf:22960079 og i Bredstrup/Pjedsted ved Yvonne på tlf: 60110944. 
Skriv antal, navn og adresse ved bestilling.

Arrangementet er flyttet til søndag d. 2. Oktober 2016
Gymnastikforeningerne i Fredericia inviterer alle til at deltage i Guiness World Records verdensrekordforsøg, hvor vi skal slå rekorden i "flest personer, der på én gang slår en vejrmølle". Sæt kryds i kalenderen. Der er kun 1000 billetter, så det er først-til-(vejr)mølle.
Billetterne sættes til salg fredag d. 22.april. Se mere her.
BPI, G94, EGIF, TSIF, TGI og KIF

Fredag 8/4 -16 kl 17.
I Fredericia Idrætscenter.

Alle gymnastikforeningerne i Fredericia afholder opvisning hvor 16 hold fra 5 foreninger viser uddrag af deres opvisninger.
BPI-gymnastik deltager også. På gulvet kommer Spring 3-4 kl. /5.-9. kl, Rytmepiger 5.-9. kl., samt Vakse Quinder.

Kom og få en hyggelig aften og se FLOT gymnastik fra BPI, EGIF, G94, TSIF,KIF

Skal du lige have tonet og finpudset krop og kondi inden badesæsonen?
Du kan lige nå det !

Kig forbi: P - pladsen ved hallen 
Mandag 11/4 kl 19-ca 19.45.

Lørdag d. 19. marts 2016 havde BPI gymnastik den årlige opvisning. Med over 500 tilskuer, var det en propfyldt hal der sydede med god stemning, høj musik og masser af skønne opvisninger.
Tusind tak til alle gymnaster, instruktører, ungeinstruktører og publikum for en helt fantastisk dag, hvor alt gik op i en højere enhed. Også en stor tak til Claus fra Nordea for at byde velkommen til opvisningen, kolbøtten samt den flotte og velfortjente pris/ros til vores formand Trine.
Enkelte hold fortsætter lidt efter påske, men ellers glæder vi os til at byde alle velkommen til næste sæson, som starter op i uge 36.
God sommer til alle ☺

Billeder fra dagen

Foråret er kommet!
BPI-gymnastik vil gerne invitere alle uanset alder og niveau på gå- og løbeture hver torsdag i de kommende måneder.

Opstart: Torsdag d. 14/4-2016 kl. 17.00
Slut: Torsdag d. 23/6-2016
Mødested: Ved BPI-hallen

Lørdag d. 19. marts 2016 havde BPI gymnastik den årlige opvisning. En propfyldt hal sydede med høj musik og masser af skønne opvisninger. Tusind tak til alle gymnaster, instruktører, ungeinstruktører og publikum for en helt fantastisk dag, hvor alt gik op i en højere enhed. Også en stor tak til Claus fra Nordea for at byde velkommen til opvisningen, kolbøtten samt den flotte og velfortjente pris/ros til vores formand Trine.
Enkelte hold fortsætter lidt efter påske, men ellers glæder vi os til at byde alle velkommen til næste sæson, som starter op i uge 36.
God sommer til alle ☺

Nyt hold har set dagens lys.


Tirsdag den 15. december 2015 fik BPIs gymnastikafdeling en fantastisk julegave.
Claus Nørgaard Nielsen fra Nordea Fonden overragte en check på kr. 25.000,- som allerede var vekslet til en ny airtrack.
UNGEinstruktørerne fik lov til at teste springbanen og den er godkendt. {KomentoEnable}Vi er nu i den dejlige og heldige situation at vores dygtige Yoga- instruktør Mette har sagt ja til at tage et Yoga-hold mere tirsdag aften i Bredstrup-Pjedsted Hallens gymnastiksal.
Holdet kommer til at ligge tirsdag kl 18.30-19.30 og starter tirsdag 22. september 2015.
Kom ned i hallen og prøv at være med et par gange før du beslutter dig at gå fast på holdet.
Mvh. fra Gymnastikudvalget BPI.

Hele gymnastikafdelingen tager hvert år på lejr. I foråret 2015 gik turen til Middelgrunden på Fyn. Her er en lille film fra lejren 2015. I filmen kan du se, hvor sjovt vi havde det.

Tak for en meget stor indsats af instruktører og hjælpeinstryktører, som har holdt i hånd, tumlet, flettet hår, grebet bolde, hujet, tændt ild, stoppet soveposeposer, smagt slik, tørret en enkelt tåre, grinet, øst på tallerkener, beundret strandsten, klappet, pustet på kommende blå mærker, tabt i Uno, sunget og vi kunne blive ved.
Nyd nogle af de mange billeder fra verdens bedste lejr på vores Facebook-side og glæd dig til næste gang.
Gymnastikudvalget.

Middelgrunden 2016 og 2017

Vi er klar til at indtage Middelgrunden igen næste år med alle hjælpeinstruktører og gymnaster - og vi glæder os allerede.

Sæt X i kalenderen, her har du datoerne: 
2016: 29. april - 1. maj
2017: 19.-21. maj
2018: 4. - 6. maj

Godt Nytår

Så er gymnastik startet igen efter en lille juleferie.

Det er nu muligt at tilmelde sig Yoga, Puls/Styrke, Motionsdamer samt Kondikarle

for foråret 2014 til halv pris.

Så der er rig mulighed for at komme godt igang med træning

 

Med venlig hilsen

Gymnastikudvalget

Du inviteres til eventyrlige oplevelser for de sejeste gymnaster i 0. – 2. klasse, når vi holder årets fedeste børnefællestræning:

Søndag den. 23. februar 2014
Kl. 10.00-13.00 i Bredstrup/Pjedsted hallen