Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI U10 / U11 havde fornøjelsen af at følge FC Fredericia på banen i kampen søndag den 21/8-22 mod Vendsyssel. ⚽️
FC Fredericia vandt 2-0.


BPI U10 havde i denne uge vundet en træning sammen med FC Fredericia 1. divisions hold. Det var en kæmpe stor oplevelse. Der blev trænet og skrevet autografer. ⚽️😁⚽️


BPI/TSIF  - Haderslev 0-1 efter 0-0 ved halvleg, kvalifikationkamp til oprykning til serie 3

BPI/TSIF tabte desværre aftens kamp mod Haderslev - men vi fightede bravt og havde stor ære af kampen. Alle spillere gjorde virkelig deres bedste mod et stærkt hold fra Haderslev. Men savnet af dels Søren Fyn Andersen og Mathias Itzke var simpelthen for stort.

BPI klarede ikke en direkte oprykning i dagens kamp, det havde vi nu heller ikke forventet. Dels vandt Gauerslund som forventet 3-0 over Kolding B. Men desværre tabte BPI også med 4-3 til Smidstrup i dagens lokalopgør. Turneringsens første nederlag.

BPI serie 4 har i dag sikret sig mindst en kvalifikationskamp om oprykning til serie 3.
Vi vandt uden kamp over Nr Bjert Strandhuse, som desværre ikke kunne stille hold. BPI er inden sidste runde 1 point efter Gauerslund. BPI skal møde vores lokalrivaler fra Smidstrup og Gauerslund er oppe mod Kolding B i sidste runde.Det ligner vi må nøjes med en flot 2 plads. Vi har vundet 9 kampe og spillet 4 uafgjort og ikke tabt endnu. BPI har besejret Gauerslund og spillet uafgjort med dem, det først opgør vandt vi 4-3 efter at have været bagud 0-3 en super præstation. Men vi har været lidt for ustabil mod nogle af bundholdene. Vi har fået Mathias Itzke tilbage i klubben og han kan score mål, det er den helt store forskel, endvidere er vores 4-6 unge spillere fra Taulov, virkeligt begyndt at levere og har efterhånden vænnet sig til seniorfodbold.
Desværre mister vi igen ihvertfald 3 spillere her i sommerpausen, da de skal studere i Århus. Det er virkeligt ærligt - men selvfølgelig super, at de unge får en uddannelse 😀.
Vi har den positive nyhed at ADP bliver ny hovedsponsor i BPI, de bliver sponsor for serie 4 og samtidig laver man også en bandekontrakt i BPI, dejligt at ADP a/s også ser denne vej og støtter breddeidrætten.
Vi kommer tilbage med resultatet af den spændende sidste spillerunde, og hvem og hvornår vi skal spille den afgørende kvalifikationskamp med mindre BPI overrasker alt og alle og rykker direkte op på søndag i Smidstrup.


Trænerteamet, bestående af Chris Kjær, Nikolaj Lillelund, Stig Andersen og Karina Nygaard har i længere tid arbejdet for at få mere børnefodbold i klubben, og for at blive en del af DBU Børneklub. Det betyder, at vi nu og i fremtiden vil arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud, så vi sikrer, at vi har det bedst mulige børnemiljø med sunde og glade fodboldbørn.

Læs DBU børnefodbold klub og vores Børne Politik samt Børnerettigheder


BPI U10 havde fornøjelsen af at følge FC Fredericia på Banen da de fredag den 13 maj spillede en sejer på 5-1 hjem over Nykøbing FC på Monjasa park.BPI fodholds U10 har fået nyt flot tøj fra Sportmaster og med Elgården som sponsor sammen med Agmc v/Anlægsgartner Mogens Christensen.

Vinderholdet

BPI afholdte i lørdags vort julestævne for blandede seniorhold. Takket være Kristoffer Thomsen og Stig Andersen som tog initiativ til stævnet og fik samlet 12 hold og vores lokale jyllandsserie dommer Martin Kjærgaard var venlig og dømme stævnets kampe. Alle havde en god og hyggelig dag og stævnet blev afviklet i den gode BPI ånd, så det var super fint. Stævnet blev vundet af ( Den døde ræser ),  hvor Jrah Lafi var anføre for et stærkt hold,  som vandt finalen med 1-0 efter forlænget spilletid over hold 1,  som bl.a bestod af Mike Andersen  og Nicolaj Unnerup fra Taulov og Morten Unnerup tidligere BPI.  3 pladsen gik til Los Flamingos som bestod af spiller fra primært BPI old boys samt Mads Dahl, de slog BPI holdet Die Mauer  i kampen om 3 pladsen.   Præmien som stævnets mest værdifulde spiller tilfaldt Alberte fra Die Mauer som scorede 13 mål og da pigemål tæller dobbelt siger det sig selv, hvor værdifuld hun var. Dette hold slog Taulov holdet i den indledende puljekamp, men tabte altså senere til netop hold 1 fra Taulov.  Stævnets bedste mål blev scoret af Jesper Øberg fra Los Flamingos - som tæmmede bolden flot og i nærmeste en bevægelse sparkede den op i målhjørnet. Tak til alle spillere og ikke mindst kæmpe tak til følgende sponsorer for deres støtte til dette stævne: Ladegaard Duroc - BP Hallens Cafeteria - Ingcon A/S - Faceoff - Teleteamet - Mazanti Andersen- Børkop Cykler - Sportsmaster Kolding - Yara - og Johansens Planteskole.

Som en del af FC Midtjyllands klubsamarbejdet, har de der havde lyst og appetit til at lære mere, tilbragt denne skønne dag i Brande, til et stort FC Midtjylland skolefodbold regionsstævne. Der var spillere fra Thisted, Skive området og hele vejen ned til vores eget område i Fredericia. 225 unge drenge fik sat hinanden stævne og de gik til den. Der blev skabt nye venskaber på tværs af hold og klubber. En helt igennem stor oplevelse for drengene.

Elmin, Cornelius, Mikkel, Zafer og Bilal Fra venstre med rød bukser

BPI spiller imorgen (26. maj 2021) et meget vigtigt bund og lokalopgør mod Smidstrup, som stadigvæk trænes af den tidligere BPI træner Julian Barnett.  Smidstrup er nærmest pisket til at vinde over BPI, hvis man skal bevare troen på en plads i serie 3 i næste sæson. BPI har også behov for de 3 point, da vi så vil få kontakt med midten af rækken igen.

BPI har comeback til vores tidligere målmand Christian Svendsen som afløser en karantæne ramt Dunner, det er tilgengæld sikkert at at Philip Sander og måske Stig Andersen heller ikke bliver klar til kampen. Men det vil alligevel være et motiveret og slagkraftigt hold,

som BPI stiller til dette vigtige opgør. Kom op og støt de Gule og Poul Jensen vil have gang i grillen og præsentere vel nogle af Danmarks bedste grillpølser.  Vi håber, at se rigtig mange tilskuere til dette spændende lokalopgør. Fa Kommune har lovet at banen skulle være

frisk klippet og kridtet og klar til kampen. Vi ses

Med venlig hilsen
Jørgen Hansen
Torsdag den 6/5 kl 19.00
BPI har takket være en meget fair og venlig behandling af Fredericia KFUM fået ovenstående kamp flyttet til på torsdag fra lørdag den 8/5. Vi må være 75 mennesker inklusiv spillere på Covia Arena og Poul Jensen vil tænde op i grillen, så kom op og støt de gule i aftens svære lokalopgør. Fredericia KFUM er suveræn tophold rækken med 4 kampe og 12 point. Den nye træner Mogens Hjorth har fået sat skik på nedrykkerne fra serie 2 og det ligner, at holdet er kraftig på vej tilbage i serie 2. Johnny Thomsen den tidligere superliga spiller fra Sønderjyske  og FC København og Randers er med på holdet, det er jo ikke længe siden,  at den sympatiske Johnny Thomsen stoppede i Randers. 

BPI starter op til ny sæson lørdag den 1/2 kl 11.00 på Covia Arena for Herre senior. Samt rigtig godt nyt på sponsorsiden

God dag til fodbold stævne i Strib med 2 hold.
Lørdag d. 11/1 var vi til stævne i Strib, og BPI 
U10 gjorde det forrygende 
Det blev til er andenplads i A-finalen og så vandt vi C-finalen

BPI har i weekenden afholdt vores julestævne med deltagelse af 15 hold og efter 5 timer og 1/4 effektiv spilletid blev vinderne FC TIKI TAKA fundet efter en jævnbyrdig finale med Uniq Automative som blev besejret med 3-2.