Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI serie 4 har i dag sikret sig mindst en kvalifikationskamp om oprykning til serie 3.
Vi vandt uden kamp over Nr Bjert Strandhuse, som desværre ikke kunne stille hold. BPI er inden sidste runde 1 point efter Gauerslund. BPI skal møde vores lokalrivaler fra Smidstrup og Gauerslund er oppe mod Kolding B i sidste runde.Det ligner vi må nøjes med en flot 2 plads. Vi har vundet 9 kampe og spillet 4 uafgjort og ikke tabt endnu. BPI har besejret Gauerslund og spillet uafgjort med dem, det først opgør vandt vi 4-3 efter at have været bagud 0-3 en super præstation. Men vi har været lidt for ustabil mod nogle af bundholdene. Vi har fået Mathias Itzke tilbage i klubben og han kan score mål, det er den helt store forskel, endvidere er vores 4-6 unge spillere fra Taulov, virkeligt begyndt at levere og har efterhånden vænnet sig til seniorfodbold.
Desværre mister vi igen ihvertfald 3 spillere her i sommerpausen, da de skal studere i Århus. Det er virkeligt ærligt - men selvfølgelig super, at de unge får en uddannelse 😀.
Vi har den positive nyhed at ADP bliver ny hovedsponsor i BPI, de bliver sponsor for serie 4 og samtidig laver man også en bandekontrakt i BPI, dejligt at ADP a/s også ser denne vej og støtter breddeidrætten.
Vi kommer tilbage med resultatet af den spændende sidste spillerunde, og hvem og hvornår vi skal spille den afgørende kvalifikationskamp med mindre BPI overrasker alt og alle og rykker direkte op på søndag i Smidstrup.