www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hus2
Hjemmeside for lokalsamfundet

Kære Efterårsfestvenner
Efter mange, lange og grundige overvejelser samt på opfordring fra myndighederne, så aflyser vi desværre dette års Efterårsfest.
Vi er rigtig kede af det, men det vil ikke kunne lade sig gøre at overholde retningslinjer mm for at kunne afvikle Efterårsfesten for alle jer gode mennesker.
Programmet for næste år vil være det samme som i år. Det vil sige, at vi har flyttet Le Freak mm til næste år den 30.10.21.

KØB EN EFTERÅRSFESTPAKKE
Står I og tænker, at vi er nogle stykker, som alligevel mødes den 24.10.20, så har vi sammen med Kolding Kokken Pjedsted Forsamlingshus lavet en Efterårsfestpakke. Så grib handsken og støt op om vores lokale kok. Efterårsfestpakken kan du købe til 250 kr pr person ved køb til minimum 8 personer:

Menu
Brød og pisket smørcreme, Hønsesalat toppet med krydderurter og serano skinke, Glaseret pulled pork m stegt grønt og ris - hertil spicy coleslaw, citrontærte med marengs og krystalliseret chokolade.

Derudover er der:
½ vin pr person
1 god øl
Chips med dip
Lidt sødt til kaffen
+ 1 overraskelse fra Efterårsfesten

Bestil ved cs@dklogistik.dk
Gør opmærksom på antal personer (minimum 8) og leveringsadresse.
Obs: Denne Efterårsfestpakke kan kun bestilles til den 24.10 og den vil blive leveret i tidsrummet kl 17-19.
SU mandag den 19.10.20.

Hvad med min billet?
Har du betalt for en billet, så er du automatisk sikret en plads til Efterårsfesten 2021. Du har også muligheden for at få dine penge retur ved at skrive til: bp.pernille@gmail.com

Vi ses 2021
Efterårsfestudvalget