Så blev sæsonens sidste DM på 10m under Dansk Skytteunion med luftriffel skudt med mange fine resultater af BPI skytterne hvilket udløste en stribe af medalje.

En glad danmarksmester - Nicklas Kildehøj

U.13. Individuel
Silas Kildehøj guld, Carsten Hansen Bronze. U.13 holdet bestående af Silas Kildehøj, Carsten Hansen og Niclas Hejslet hentede efter flot skydning en sikker guldmedalje hjem, holdet er nu danskmester på både 10m og 15m.

U.15. Hold
Holdet med Ida Marie Kristensen, Ludvig Porsbjerg og Tobias Jensen hentede en sølvmedalje med hjem det er deres første sæson som fritstående skytter og deres første stævne så der er noget at bygge videre på de kommende år.

U.17 Individuel
Nicklas Kildehøj sølv, Mikkel Hansen Bronze.

U.17. hold
Kristine Christensen, Nicklas Kildehøj, og Mikkel Hansen Guldmedalje

Damejunior
Signe Steffensen sluttede efter en flot finale på 4 pladsen.

Damejuniorhold
Signe Steffensen, Kristine Christensen og Ida Marie Kristensen guldmedalje.

Herrejunior
Efter en flot finale blev Nicklas Kildehøj Danmarksmester for 2 år i træk, Jens Nissen sluttede på 4 pladsen efter omskydning og Mikkel Hansen blev nr. 5.

Juniorhold
Nicklas Kildehøj, Mikkel Hansen og Jens Nissen guldmedalje.

Damer
Camilla Andersen en flot 5 plads.

Herre
Her måtte Rene Kristiansen tage til takke med sølvmedalje efter i flot finale hvor det var decimalerne der skilte nr 1 og 2 , Niels H Overgaard en 4 plads og Morten Flecks en 7 plads.

BPI skytteafdeling har haft en super sæson hvor der er hentet mange mesterskaber hjem både individuel og hold. Fremtiden ser lovende ud med de unge skytter som er vej, også godt at se hores arbejde på træningsbanen bære frugt.

Skytterne har nu startet træningen på 50m hvor der venter mange spændende opgaver hen over sommeren.