alt


Du får chancen for at give et bidrag!

BPI har sammen med Hallen, længe haft et ønske om at en hjertestarter var tilgængelig for brugere af hallen og lokalbefolkningen i øvrigt. Dette ønske bliver nu en realitet fra start af det nye år, altså 2011.

 

En episode i hallen, onsdag den 24. november 2010, hvor Finn Ebbesen faldt om med hjertestop, kort efter at have afsluttet spillet på banen, har udløst mange tanker og megen snak omkring værdien af en hjertestarter. Finn blev holdt i live af badmintonkollegaer som udførte livreddende førstehjælp af høj klasse, indtil professionel hjælp nåede frem. Finn har det godt i dag og har fået sin egen personlige hjertestarter indopereret, men al statistik viser at med en hjertestarter ved hånden er overlevelsesprocenten væsentlig større ved den slags ulykkestilfælde.

Hallen, Hallens Aktivitetsforening og BPI har efterfølgende været helt enige om at reagere. Vi har af flere gange søgt Trygfonden om bevilling af en hjertestarter, dog uden held. Vi tager nu sagen i egen hånd og har bestilt en hjertestarter, som vil blive hængt op i hallen så snart vi modtager den. Vi kan jo så håbe at den for fremtiden kun bliver åbnet for at skifte batterier. Der vil senere komme lidt praktisk information omkring brug og tilgængelighed.

Hallen, Aktivitetsforeningen og BPI vil sammen finansiere hjertestarteren som koster ca. Kr. 16.000. Vi vil dog gerne give dig mulighed for at yde et bidrag til indkøbet og de efterfølgende driftsomkostninger. Det kan gøres på følgende måder: Nederst i denne artikel klikker du dig ind på et link, hvor du får muligheden for at donere et beløb på kr. 500 eller kr. 200. Har du lyst til at yde et større beløb, bedes du kontakte Karen Boysen Tlf.: 4017 2121 for overførsel til vores bankkonto. Karen vil også administrere pengene, som ubeskåret går til indkøb og fremtidig drift.

Vi bliver glade for enhver økonomisk hjælp som bliver ydet af jer borgere i Bredstrup og Pjedsted, men tænk på hvor mange som bliver glade for den hjælp en hjertestarter kan yde, når ulykken er størst!

Donér til hjertestarteren her

BP-Hallen, Aktivitetsforeningen og BPI