Bestyrelsesmøde d.28. februar 2007 kl. 19,00 (Elbokrogen 11)

Referat

Dagsorden:

1 Godkendelse af referat
2 Orientering
3 Vandspild
4 Økonomi
5 Kontaktudvalgsmøde
6 Generalforsamling
7 Eventuelt

Afbud fra Jørgen Basse

Pkt. 1: Referatet fra bestyrelsesmøde den 6. november 2006 blev godkendt.

Pkt. 2: Formanden omtalte resultat af måleaflæsning hvor der igen i år manglede indberetning fra 32 forbrugere. En urimelig ligegyldighed som vi må stramme op på - dels ved oplysning, og dels overveje strengere gebyrregler m.m.
Vi har nogle få dårligere betalere, som er gengangere.
Målerudskiftningen har ikke været tilfredsstillende. Næsten alle målere står for udskiftning og der er kun udført 30. Man besluttede at der skulle ligge en fast plan for udskiftning i det nuværende år, og det kunne komme på tale at benytte ekstern installatør.
Et mindre mellemværende med kommunen vedrørende opgravning på Stationsvejen, var endt med et forlig. Kommunen betaler jordarbejdet og Pjedsted Vandværk rørarbejdet.
Vores vandprøver viser stadig et fint resultat.

Pkt. 3: Igennem længere tid er der konstateret et stort vandspild, ca.50 m3. i døgnet. Der bliver udført et stort arbejde for at finde lækagen, endnu uden resultat. Vi har udsendt en kraftig opfordring til vores forbrugere via vores hjemmeside, bladet Fokus og pressen, om at være opmærksom hvis de ser noget unormalt. Mange har henvendt sig, desværre uden resultat. Vi har benyttet et specialfirma inden for lækagesøgning, også uden resultat. Der arbejdes videre med eftersøgningen. I den forbindelse drøftede man anskaffelse af en mindre lækagesøger mest beregnet på stikledninger. Man besluttede først at anskaffe en referenceliste.

Pkt. 4: Af det omtalte vandspild skal der betales statsafgift, hvilket i det sidste regnskabsår har påført vandværket en udgift på 23.735 kr. På trods af denne udgift viser det ordinære driftsresultat et overskud på 22.609,21 kr. Finansielle indtægter udgør127.182,71 kr. og dermed et årsresultat på 149.791,92 kr.

Pkt. 5: Kontaktudvalgsmøde for vandværker under Fredericia Kommunes tilsyn er fastlagt til den 11.april 2007 kl.17.00 på Hejse Kro. Fredericia Kommune og TRE-FOR vil orientere.

Pkt. 6: Generalforsamling er fastlagt til tirsdag d. 20 marts kl. 19.30 på Hejse Kro
Thomas Pedersen udtrykte ønske om at udtræde af bestyrelsen.
Jens Leth Jacobsen har bedt om at blive afløst som revisor.
Thomas Pedersen - Jørgen Basse - Brian Sørensen er på valg til bestyrelsen.

Pkt. 7: Ikke noget under dette punkt.

Axel Ladegaard Jensen