Pjedsted Vandværk
Bestyrelsesmøde tirsdag d.10/1 2006 kl. 19.00
Elbokrogen 11

Dagsorden
1 Referat generalforsamlingen
2 Økonomi (Regnskab og Budget)
3 Nødforsyningsledning (møde med Vejle Amt)
4 Orientering om reparationer og drift
5 Lovbefalet ledningsregistrering
6 Målerudskiftning
7 Generalforsamling
8 Evt.

Referat

Afbud fra Jørgen Basse

1 Referat fra generalforsamlingen 15.marts 2005 godkendt og underskrevet

2 Jørgen Dorscheus gennemgik et foreløbigt årsregnskab. Regnskabet var præget af en stor engangsindtægt fra tilslutningsafgifter på 144.000 kr., og igen et pænt resultat af finansindtægter på 73.582 kr. De endelige tal vil fremgå af det reviderede årsregnskab. – Det endelige budget vil senere blive udarbejdet.

3 Nødforsyningsledningen er nu etableret i samarbejde med TRE-FOR.Udgifterne har holdt sig inden for det hensatte beløb selv om ledningen blev 100 m længere. Vi har nu et højt beredskab i tilfælde af en forurening.

4 Som tidligere besluttet er filtreringsbassinet blevet oprenset og nyt afløb etableret. - Kommunens tilsyn gav ikke anledning til bemærkninger.
Hydroforen er på ny trykprøvet og godkendelsen gælder i 2 år. - I de første 9 måneder af året blev der konstateret et unormalt stort forbrug. Der blev efter meget søgning fundet to lækager, og vi betragter nu udpumpningen som normal. - For øvrigt har vandværket det sidste år haft meget lave udgifter til reparationer. TRE-FOR har sammen med Kim Skafte (Mammen VVS) forestået ledningsarbejdet til den nye udstykning ”GRØNVANG”.

5 Målerudskiftningen er aftalt med Kim Skafte, og skal så vidt muligt gennemføres i 2006. Der skal nærmere aftales nye målerindkøb.

6 Generalforsamlingen blev fastlagt til d.28 marts 2006 kl. 19.30 i

7 Bredstrup-Pjedsted Hallen. Laurits Vind og Axel Ladegaard Jensen er på valg til bestyrelsen og Christen K. Hansen som revisor.

8 Man vedtog at indkøbe en metalsøger.

Axel Ladegaard Jensen