Bestyrelsesmøde i Pjedsted Vandværk
Tirsdag d. 25. Marts 2003 Kl. 18.

Bredstrup-Pjedsted hallen – mødeværelset

Dagsorden:
1 Referat til godkendelse
2 Fællesmøde Vandværker
3 Møde med TreFor
4 Målerkontrol
5 Generalforsamlingen
6 Evt.

Referat:
1 Referat af bestyrelsesmøde d. 5./2.03 godkendtes.
2 Fællesmødet. Formanden gav et kort referat fra kontaktmødet for lokale værker.
Amtet har fastlagt en indsatsplan med 1. mål 2006 2.mål 2012. – Der blev nævnt grundvandsplan, punktforureninger fra gl. boringer og nedlagte brønde. Man undersøger nu den sidste nye opdagelse, opløsningsmidlers påvirkning af særlige typer plastrør, som for nogle vandværker var blevet et problem. - Gert Nielsen fra

TRE-FOR omtalte beredskabsplaner, og nævnte herunder evt. ledningsforbindelser vandværkerne imellem. Man drøftede samarbejdsområder såsom ledningsregistrering og målerudskiftning. Herunder blev nævnt en ny type målere hvor kun en patron skulle udskiftes.

Kontaktmøderne er tænkt som gensidig orientering – og ideer til evt. nye strategier.

Næste møde afholdes d. 27.august 03. Børup Vandværk er indbyder.

3 TRE-FOR: Formanden havde haft møde med Gert Nielsen TRE-FOR, hvor man genoptog drøftelserne om en ledningsforbindelse imellem TRE-FOR og Pjedsted Vandværk. Man blev enig om, at den optimale løsning ville være en forbindelse mellem de to

Vandværkers ledningsnet på Kærmarken vest for landevejen. TRE-FOR tilbød at foretage mere konkrete undersøgelser og beregninger.

Udgifterne til det samlede projekt skulle deles med halvdelen til hver, dog med et maksimum beløb på 90.000 kr. til Pjedsted Vandværk. Bestyrelsen drøftede oplægget og besluttede at acceptere TRE-FOR`s tilbud, imod at betalingen kunne deles over 2 år. Formanden fik bemyndigelse til at forhandle en aftale færdig.

4 Målerkontrol: Det havde ikke været mulig at opnå en fast pris på udskiftning af målere. Man ville afvente et erfaringsgrundlag.

5 Generalforsamlingen ingen kommentarer.

6 Intet under evt.

Axel Ladegaard Jensen