Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 11. juli 2002 (Elbokrogen 11)

Dagsorden
1. Orientering ved formanden
2. Pasning af vandværk
3. Honorarer
4. Økonomi
5. Nyt tag på vandværket
6. Eventuelt

Tilstede:
Axel Ladegaard Jensen, Jørgen Basse, Laurits Vind, Elmer Nielsen, Thomas Pedersen og Jørgen Dorscheus (forretningsfører).

Pkt. 1
Formanden bød velkommen til Thomas Gregers Pedersen, som deltog i bestyrelsesmødet for første gang. Thomas var valgt som suppleant og indtræder som medlem af bestyrelsen efter Johannes Kristensens død.
Formanden omtalte forskellige forhold vedrørende dødsfaldet – krans fra vandværket – diverse papirer er overdraget formanden, som har sorteret disse.
Referater fra bestyrelsesmøde og generalforsamling den 26.03.02 godkendtes.
Vandværkets tårn, mur og dør er repareret. Der blev ligeledes indmuret net og ventiler, samt brugt en stærkere sten så holdbarheden er bedre sikret.
Filtersandet er efter pålæg fra kommunen reguleret. Ventilationen virker ikke og det giver kondensproblemer. Det blev pålagt Thomas (El-Gården) at undersøge og udbedre dette problem
Der er inden for de sidste 3 måneder modtaget 2 vandanalyser. Vi kan stadig glæde os over nitrat i og pesticidfrit vand. Grænseværdien for Turbiditet (klarhed) var dog overskredet en ubetydelighed.
I Amtets grundvandsplan er Vandværket igen nævnt som sårbar for grundvandsforurening. Med de fine vandanalyser står vi uforstående.
Med hensyn til information har vi, udover Internettet, nu også begyndt at informere i bladet Fokus. Bladet tilgår alle husstande i Pjedsted.
I vores beredskabsplan indgik en rørforbindelse til Fredericia Vandværk. Tre For foreslår, efter flere overvejelser, en ledningsforbindelse ude på Kærmarken (bag Colas). Udgiften til nødforbindelsen er beregnet til ca. 220.000 kroner. Efter forhandling gik Tre For ind på at betale halvdelen. Bestyrelsen mente dog, at udgiften var sat urimelig højt – og overlod til formanden at undersøge en billigere løsning.

Pkt. 2
Efter Johannes Kristensens død besluttede man at overlade pasningen af vandværket til Gert Mortensen, som i længere tid har været afløser – og der har vist interesse for arbejdet.

Pkt. 3
Honorarer for pasning af vandværket og administration blev gennemgået, ligesom det blev besluttet, at fra 1. januar 2003 indføres et årligt honorar til formanden dækkende dennes udgifter til kørsel, post, telefon mv. Vandværkets administration (daglige) sammenlægges med forbrugeradministration, der pt. foretages af Jørgen Dorscheus.

Pkt. 4
Jørgen Dorscheus fremlagde halvårsresultatet, der udviste et plus på bundlinien på 44.180 kroner.

Pkt. 5
I forbindelse med reparationen af vandværkets tag blev man opmærksom på, at taget er utæt. Bestyrelsen besluttede derfor at forny taget, udgiften herfor andrager ca. kr. 7.000 + moms.

Pkt. 6.
Behovet for en ny ledning frem til Helga Buhl, Vestervang blev drøftet og man besluttede at der blev fremført en ny ledning i forbindelse med etableringen af nødforsyningen på Kærmarken.

Herudover intet under eventuelt.
ALJ