Opvisning med brækket fod? Ingen hindring. Er man gymnast eller ikke? En brækket fod er vel ingen hindring for at gå til opvisning i gymnastik. I alt fald ikke for Lærke, som stillede op som både instruktør og aktiv gymnast med foden forbundet i en ”gipsstøvle” til gymnastikafdelingens forårsopvisning. Godt gået.
Godt gået var det bestemt også af alle vore andre instruktører og gymnaster i gymnastikafdelingen. 11 ud af de 15 hold, der startede sæsonen, var på gulvet til opvisning den 20. marts i hallen.
Og hallen sydede af forventningsfulde gymnaster og deres instruktører og et flot gæstehold fra DGI Sydøstjylland Junior. Og der var i år et stort publikum, som så alle hold levere flotte opvisninger, og endnu en gang har vi i BPI kunnet vise at vi står stærkt på både instruktørsiden og på gymnastsiden. Det var en fornøjelse at se så mange aktive gymnaster på gulvet. Der skal lyde en stor tak til vores dygtige instruktører for denne sæson. Efter en veloverstået opvisning fik gymnastikudvalg og instruktører en velfortjent middag med efterfølgende hygge og kan nu se frem til en velfortjent sommer.

Tak til alle for en flot sæson.
Hilsen gymnastikudvalget