SDU – BPI 3 – 1 (1 – 0)
30’ 1 – 0
70’ 1 – 1 Søren ’Fyn’ Andersen (ass. Mathias Itzke)
85’ 2 – 1
88’ 3 – 1

Lørdag var vi en tur nede på kunstbanen i Nr. Bjert for af spille turneringens sidste kamp mod SDU. Kampens udfald kunne potentielt forlænge sæsonen med play-off-kampe for begge mandskaber med hhv. oprykningskampe for BPI mens SDU risikerede at skulle ud og spille om at blive i serie 3.
Kampen startede meget jævnbyrdigt med et lille overtag til os men vi blev aldrig rigtig farlige , og det blev ikke til andet end en håndfuld forsøg fra distancen, som alle manglede kvalitet til rigtig, at sætte SDU-keeperen på prøve.
Efter en halv time kom vi desværre bagud, da vi ikke fik stoppet et gennembud på kanten og inde foran målet, fik vi heller ikke markeret den enlige angriber i feltet, som scorede med en svag afslutningen som Svendsen dog intet kunne gøre ved.
Fra anden halvlegs start fik vi Flemming ind og Stig op på midtbanen og det hjalp til, at vi fik lagt yderligere pres på SDU, men det var et SDU-hold som var meget godt forsvarende denne dag.
Lidt inde i anden halvleg sendte vi også Fyn fra forsvaret op foran, i yderligere et forsøg på at få hul på bylden. Ca. halvvejs inde i anden fik så også udlignet da Itzke, som så mange gange i denne sæson, brød igennem i højre side og fandt en fri Fyn tæt under mål, som gjorde det til 1-1.
Da vi kun kunne bruge en sejr, hvis vi skulle i play-off kampe, så fortsatte vi vores offensive satsning og efterhånden som kampen, blev mere og mere fremskreden satsede vi mere og mere. Vores satsning gav dog ikke udbytte, istedet var det SDU som i slutminutterne lukkede kampe i et par omstillinger med målene til 2-1 og 3-1.
Nederlaget betyder at vi ender sæsonen på 3. pladsen med 26 point (8 sejre, 2 uafgjort, 4 nederlag), hvilket vi må sige, er et fremragende resultat som oprykker.
Kampen var træner Jesper Samsøe’s sidste (i denne omgang?) og vi siger tak til ham for en god sæson, og for at have taget endnu en tørn i spidsen for BPI’s herre.