BPI – Smidstrup/Skærup IF 3 – 2 (1 – 1)

22’ 0 – 1
40’ 1 – 1 Mads Dahl (ass. Martin Stigbjerg Schmidt)
59’ 2 – 1 Kenneth Stjernholm (ass. Mathias Itzke)
85’ 3 – 1 Mathias Itzke (ass. Stig Andersen)
87’ 3 – 2

Lørdag eftermiddag tog vi hjemme på Covia Arena imod Smidstrup/Skærup IF. Det omvendte opgør ude i Smidstrup, fik vi to fejlagtige røde kort som gjorde, at vi ikke fik de 3 point mod et hold, som vi var spillemæssigt overlegent, så vi følte i den grad, at vi havde revanche til gode.
Til opgøret manglede vi bl.a. topscorer Tobias Zentio og målmand Christian Svendsen; kampens forløb gjorde dog, at man bed mest mærke i det ene af disse fravær.
Fra kampens start satte vi os på spillet og fik lagt et højt pres mod et hold som stod kompakt i defensiven, og som satte deres lid til omstillinger. Søren ’Fyn’ havde en forsøg på overliggeren og derudover, havde vi lidt halve chancer som SSIF keeperen dog tog sig.
Midtvejs inde i 1. halvleg skete det som ofte sker, hvis man ikke får udnyttet sit overtag; efter et veludført SSIF kontraangreb bliver 0 - 1 på et hovedstød uden chance for vikarierende keeper Grauslund.
Det var lidt af en dukkert, men vi fik den hurtigt rystet af os og fortsatte vores pres på SSIF. Manglende skarphed i de afgørende situationer gjorde dog, at vi skulle hen til 5min inden pause, før vi fik udlignet. Det var Martin Stigbjerg , som sendte et indlæg ind i boksen, som endte hos Mads Dahl som resolut sparkede den i kassen til 1-1.
2. halvleg forsatte nærmest med spil til et mål og efter et kvarter, kom vi også foran 2-1, denne gang var det Itzke, som var iscenesætter og efter en god dribletur fandt han en fri Kenneth Stjernholm, som scorede et af sine få mål.
2-1 oppe fortsatte vi med, at være det toneangivende hold, men den smalle føring betød, at SSIF stadig var med i kampen de begyndte også, at satse lidt mere fremad i et forsøg på at få udlignet. Det gav omvendt plads bag deres forsvar og ca. 5min før tid, fik Stig Andersen lagt en fin bold ned i bagrummet til Itzke og alene med målmanden , var han kold som hindbærfisk og loppede den i kassen til 3-1.
Et par min. efter lykkes det SSIF, at komme på 3-2 på et langskud, hvor vi ikke fik presset godt nok ud , for at få blokkeret.
I kampens døende minutter begav Dahl sig ud på en dribletur i SSIF’s felt (var der ikke også en tunnel), som endte med af de begik straffe på ham. Martin Stigbjerg tog ansvaret på sig, men valgte at misbruge spillets største mulighed.
Vi burde nok have vundet kampen større, men vi fik dog de 3 point, og ligger derfor stadig på den play-off-givende 2. plads.

Næste kamp er på lørdag kl. 13:30 ude mod SDU på Nr. Bjært/Strandhuses Kunstgræsbane.