Vejle Kammeraterne - BPI 4 - 1 (2-0)

36’ 1 - 0
43’ 2 - 0
52’ 2 - 1 Tobias Zentio (ass. Flemming Seehagen)
90’ 3 - 1
90+2’ 4 - 1

Søndag eftermiddag var vi en tur i Vejle for at møde Vejle Kammeraterne, en kamp mellem rækkens nr. 2 og 3, hvor vi med en sejr ville overtage 2. pladsen og blive førsteudfordre til Gauerslund som topper puljen.
Vi havde til kampen stort set alle mand klar, og kunne derfor også stille med et stærkt hold, noget som vi vidste var nødvendigt mod Kammeraterne, som var det eneste hold som havde slået os i denne sæson.
Kampen startede med Kammeraterne som det dominerende hold, de var gode til skabe et overtal på midtbanen og derfra komme over kanterne. Mens vi havde en del problemer med vores eget spil, hvor vi tit enten var for paniske eller for ukoncentreret, og derfor ikke lykkedes med, at holde fast i bolden i særlig lang tid af gangen.
Efter lidt over en halv times spil kom Kammeraterne foran 1-0, da de brød igennem i vores venstre side og sendte et præcist fladt indlæg ind til en fremadstormende angriber bagerst i feltet.
Hjemmeholdet kom også på 2-0 kort inden pausen, hvor et indlæg blev headet ind bag en sagesløs Svendsen.
Vi har tidligere i denne sæson, vist at vi kan kæmpe os tilbage, selvom vi var bagud ved pausen, så det var ikke et slået hold som gik til pause, men der var enighed om, at det krævede ændringer både indsatsmæssigt samt taktisk. Mht. indsats vidste vi godt, hvad der kræves og taktisk valgte v, i at gå højere op på banen og få forstyrret deres spil.
Pausesnakken hjalp og vi kom meget bedere med i 2. halvleg, vi fik presset deres midtbane så de ikke kunne for sat deres kantet og backs så meget i scene og de lange bolde, som stedet kom, tog Fyn og Flemming sig fint af.
Samtidig fik vi mere gang i vores eget spil og det var især højresiden med Sten og Itzke , som begyndte at byde ind med flere gode raids.
Ca. 10min inde i 2. halvleg fik vi også reduceret, da Flemming fandt Zentio lidt udenfor feltet , som så begav sig ud på en fantastisk dribletur, hvor han satte fire-fem mand, inden han scorede mellem benene på målmanden. 2-1.
2. halvleg igennem fortsætter vi med at presse dem højt og spiller nærmest mand/mand på store dele af banen og vi fik nogle erobringer oppe på deres halvdel, bl.a. fik vi stjålet bolden fra målmanden, uden vi dog fandt den frie mand som kunne udligne. Zentio havde endnu en god tur, hvor han fik rundet keeperen mee en glidende forsvarer reddede bolden lige inden den passerede stregen. Derudover havde vi en del dødbolde omkring feltet, men vi manglede det sidste held og manglede den afgørende skarphed.
Kammeraterne lurede på kontrascoringen som kunne lukke kampen for dem, men det var en kalkuleret risiko som blev større og større efterhånden som vi satsede mere og mere som kampen skred frem.
Kampens afgørelse fladt i det sidste minut , da Kammeraterne scorede er flot frisparksmål efter et tyndt frispark, forårsaget af et skidt boldtab uden for feltet. 3-1.
Vi jagtede den spinkle chance for at hente et point, med det lykkedes ikke og på en friløber den anden vej, lukkede deres topscorer endegyldigt til 4-1.
Efter søndagens nederlag og en sejrsløs september (fraregnet skrivebordssejren mod Give), må vi sande, at vi er røget ned i midterfeltet, og vi skal til at have nogle sejre, hvis det ikke skal blive et langt efterår.

Næste kamp er lørdag d. 5. oktober kl. 13:00 ude mod rækkens førerhold Gauerslund IF. Vi lover, at vi vil forsøge at give topholdet kamp til stregen. Vi er det eneste hold i rækken, som har taget point fra Gauerslund, da vi jo vandt 3-1 på Covia Arena. Ingen tvivl om, at Gauerslund vil give alt for at holde fast i deres oprykningsplads, omvendt er det absolut sidste udkald for BPI, hvis vi vil have noget, at gøre med de 2 topplaceringer i puljen. Taber vi ligger det fast, at rækkens første og 2 plads bliver en kamp mellem Gauerslund og Vejle Kammeraterne. Vi håber, at mange af vores tilskuere vil tage til top og lokalopgøret, som spilles på kunstgræsbanen ved Gauerslund Hallen.