BPI – SDU 1 - 1 (0 - 0)

80’ 0 - 1
90’ 1 - 1 Mads Dahl (ass. Jens Ladegaard)

Lørdag tog vi hjemme på Covia Arena imod Kolding SDU, et hold som vi kendte godt og som vi i de sidste par sæsoner har spillet nogle gode og tætte opgør imod.
Til dagens opgør havde vi afbud fra målmand Chr. Svendsen, Kenneth Stjerneholm samt Sten Andersen, og derudover var vi også uden anfører Søren ’Fyn’ og Mathias Itzke som begge var ude med karantæner, så vi havde brug for hele vores trup for at stille med 14 mand.
Trods disse afbud fra betydende spillere, regnede vi med, at det endnu engang skulle blive en tæt kamp mod et SDU-hold, som lever en tilværelse i den tunge ende af rækken og det blev det.
I kampens start var det os, som var det mest boldkontrollerende hold, og vi havde egentlig ikke de store problemer, med at spille os ud nede bagfra, og op til omkring SDUs målfelt. Men det kneb med, at finde den afgørende aflevering/ afslutningsmulighed. Modsat prøvede SDU med mere direkte spil op på en stærk angriber, og derfra prøve at skabe noget med nogle løb omkring ham.
1. halvleg bød ikke rigtigt på nogle åbne scoringschancer; der var indlæg, halve gennembrud og lidt afslutninger fra distancen, men logisk nok gik vi til pausen med stillingen 0-0
2. halvleg bød på mere af det samme, og ca. 10min efter pausen skete kampens store dramatiske højdepunkt. Desværre var det af meget negativ karakter, da Anders ’Kok’ Løvbjerg i et returløb kastede sig ned for at forhindre et indlæg og landede så uheldigt, at han brækkede skinnebenet (vi ønsker alle ’Kokken’ god bedring).
Stillingskrigen fortsatte og det lignede længe en 0-0’er og vi skulle helt hen til 10min før tid før scoringen, som kunne åbne kampen op, kom og desværre var de SDU som kom på 0-1, og der skulle en dødbold til at åbne scoringen; en SDU-forsvarer headede målet ind et løb til det bagerset område, hvor vi ikke fik fulgt ordentligt med.
Med uret på vej mod de 90min i en kamp, hvor forsvarerne var bedre kørende end angriberne, lignede det sæsonens 2. nederlag, men i det sidste minut var det Mads Dahl der (i bogstaveligste forstand) viste målnæse, da han halv med panden/ halv med næse fik scoret efter et fint hjørnespark af Jens Ladegaard. 1-1.
I en chancefattig kamp er 1-1 måske ikke et helt misvisende resultat , og vi ligger her halvvejs igennem sæsonen stadigt fint i midten af rækken med 4 sejre, 2 uafgjorte og kun et nederlag.

Næste kamp er igen hjemme på Covia Arena hvor vi på søndag kl. 13:00 tager imod Give Fremad.