Smidstrup/Skærup IF – BPI 4 - 4 (1 - 3)

5’ 0 - 1 Mads Dahl (ass. Sten Andersen)
7’ 0 - 2 Martin Stigbjerg Schmidt (ass. Mads Dahl)
8’ 0 - 3 Tobias Zentio (ass. Søren ’Fyn’ Andersen)
35’ 1 - 3
54’ 2 - 3
56’ 2 - 4 Tobias Zentio (ass. Mads Dahl)
79’ 3 - 4
90’ 4 - 4

Søndag eftermiddag var vi en tur i Smidstrup , for at møde rækkens bundhold Smidstrup/Skærup IF, noget som umiddelbart burde være en overkommelig opgave efter vores start på sæsonen med 4 sejre og 1 nederlag.
Vi stillede til denne kamp, med noget nær i stærkest opstilling dog manglede vi Flemming Seehagen. Vejret var godt, banen var god, alt var i orden , lige med undtagen af dommeren, som var en deciderede skandale!
Fra kampens start lagde vi et massivt pres på SSIF, og inden der var gået 8min, var vi allerede foran med 0-3. Efter ca. 5min fandt Sten Andersen ude fra højre side Mads Dahl, på kanten af det lille felt og han headede den let i kassen. Bare et par minutter efter brød vi igen igennem i højre side, og fik lagt den ind til Dahl som elegant lagde den af til Martin Stigbjerg, som havde taget et godt løb ind i boksen, så var det en formsag at lægge den i nettet til 0-2. I det efterfølgende angreb, var det Søren Fyn, som fandt Zentio som havde fundet et godt rum bag en af SSIF-stopperne og nærmest en-mod-en scorede han sikkert.
Det var ikke rigtig, fordi 0-3 føringen blev en sovepude, men vi begyndte nok alligevel, at vælge lidt forkerte løsninger og samtidig satte SSIF en bundrutineret Einar Kring , ind på midten som fik sat lidt skik på deres spil og det betød, at vi ikke længere fik lagt det samme pres på SSIF-holdet.
Ca. 10min inden pausen fik SSIF også reduceret til 1-3 efter en veludført omstilling.
Reduceringen var en lille ridse i en ellers glimrende 1. halvleg, men kort før pausen begyndte dommeren sin terrorisering af kampen, da han giver Stig Andersen et ualmindeligt tyndt gult kort for hans første frispark i kampen.
2. halvleg var kun ca. 5 minutter gamme, l da dommeren igen satte sig selv i centrum. I et returløb bliver Itzke løbet ned af en SSIF-spiller, som efterfølgende falder over Itzke; SSIF-spilleren mente, at han er bevidst blev væltet og skubbede ophidset til Itzke; dommeren får fint ro på situationen og alle regner med klassiske løsning: Gult til den skubbende SSIF-spiller og gult til offeret for skubbet. Dommeren valgte ikke den klassiske løsning, han valgte heller ikke den korrekte løsning (frispark til os og gult eller rødt til SSIF), men til alles overraskelse præsenterede han Itzke for et rødt kort! (og frispark til os).
2 mand i undertal fik SSIF, reduceret yderligere da dommeren valgte, at overse en tydelig offside.
Efter lidt under en times spil kom vi igen op med 2 mål, da Zentio igen var på pletten med en fin afslutningen med venstre efter fint forarbejde af Mads Dahl.
Glæden varede dog kort, da dommeren 5min senere igen var på spil med et rødt kort. Denne gang var det Fyn som blev sendt tidligt i bad efter en situation, hvor han prøvede, at cleare en høj bold og uforvarende kom til at ramme en SSIF’er. Igen var samtlige fremmødt målløse, alle kunne se ,at Fyn havde øje på bolden og ikke havde nogen hensigter, om at ramme den spiller som kom ind fra siden.
Igen var vi 2 mand i undertal og det betød selvfølgelig at vi kom under pres, men der skulle alligevel et tyndt straffe til , før SSIF kunne få reduceret til 3-4 med ca. 10min igen.
Lige som dommerens 10min lange ekstra tid begyndte, lykkedes det også SSIF at komme på 4-4.
Til sidst var det alligevel os som, 2 mand nede, var tættest på 4-5-scoringen, bl.a. var Zentio tæt på et par gange og Dahl havde også et godt forsøg med venstreskøjten.
Vi måtte nøjes med det ene point, dommerens modstand var simpelthen for stor, til at vi kunne få mere med, men hvad værre var, er at han desværre nok kommer til at spøge i de næste par kampe pga. evt. karantæner.

Vi må rejse os på lørdag kl 15:30 hvor vi hjemme på Covia Arena tager imod SDU Kolding, som vi har haft mange gode opgør mod de sidste par sæsoner.