Helt igennem stærk præstation!

BPI - Gauerslund 3 - 1 (1 - 1)

30’ 1 - 0 Mathias Itzke
44’ 1 - 1
54’ 2 - 1 Tobias Zentio (Stig Andersen)
89’ 3 - 1 Mads Dahl (Tobias Zentio)

Tirsdag aften tog BPI hjemme på Covia Arena imod Gauerslund, et hold som i foråret var i Serie 2 og som mødte op til kampen med sejre i de to første kampe og en målscore på 5 - 0, så der var endnu engang lagt op til et vanskeligt opgør... men det skulle vise sig ikke helt at gå som præsten prædiker.
I modsætning til de forudgående kampe hvor vi var kommet bagud med henholdsvis 2-0 og 3-0, var det i denne denne kamp et klogere BPI-mandskab som startede lidt mere afventede for at se, hvad Gauerslund kom med. Det viste sig hurtigt, at de gerne ville spille ned bag vores forsvar og fik de ikke lov til det, så lignede de et ret ordinært hold (godt stresset af hårdtarbejdende Stig og Johan på den centrale-midtbane).
Den første halve time var det måske Gauerslund som havde bolden mest, men det endte ikke rigtig ud i nogle chancer, andet end nogle hjørnespark (som Sten (???cm) egenhændigt tog sig af). Modsat havde vi flere gode chancer.... Itzke var tæt på allerede i 1. min, Zentio havde et godt forsøg og Dahl har et par gode forsøg (han lever op til sit mantra: hellere brænde flot end score grimt (-: )... Efter ca. en halv time opsnappede Itzke en bold i deres højre side, kørte direkte mod målet og scorede mellem benene på målmanden. 1 - 0.
Kort inden pausen havde Gauerslund held med en af deres lange bolde som de forlængede til en fri (offside?) angriber. 1 - 1.
I pausen var vi fortrøstningsfulde i jagten på 3 point (til trods for Gauerslunds 10 hjørnesparkskombinationer, fase 1, 2, 3 taktikker og små Mourinho-sedler).
2. halvleg udspillede sig stort set som forventet; Gauerslund var nok mest på bolden uden rigtigt at blive farlige (Stig/ Johan lukkede midt-midt og Sten/ Flemming/ Fyn/ Kenneth afviste de lange bolde).
I den anden ende lurede Itzke, Dahl og Zentio på chancen for at bringe os foran og det lykkedes ca. et kvarter inden i 2. halvleg da Stig får prikket Zentio fri som sikker gjorde det til 2 - 1.
Resten af kampen var en nervepirrende/rodet omgang; der var lidt frispark, Fyn havde sit sædvanlige gode forsøg på hjørne, bolden var i hækken.... det lignede at Zentio vil holde på bolden til en 2-1 sejr, men han lavede i stedet et par skarpe driblinger og serverede den for Dahl som lukkede kampen med 3-1 scoringen.
I en rigtig god kamp, som viste hvad holdet kan med en stærk indsats fysisk og mentalt, var det endnu engang brødrene Stig og Sten Andersen som stod stærkt i billedet.