BPI - Vejle Kammeraterne 4 - 5 (1 - 3)

9'   0 - 1
15' 0 - 2
29' 0 - 3
44' 1 - 3 Ramon Dias (Mads Dahl)
49' 2 - 3 Mathias Itzke (Ramon Dias)
56' 2 - 4
58' 2 - 5
78' 3 - 5 Tobias Zentio (straffe)
90' 4 - 5 Tobias Zentio (Mads Dahl)

I sæsonens anden kamp tog vi hjemme på Covia Arena imod Vejle Kammeraterne, et hold med det erklærede mål at snyde Gauerslund for oprykningen, så vi vidste på forhånd at det formentlig var et stærkt hold vi skulle op imod. Desuden havde vi afbud fra en håndfuld spiller, så vi regnede med at det ville blive en svær kamp og det viste det sig også at blive.
Trods vores afbud stillede vi alligevel med et stærkt hold, men det betød dog, at der var nogen som blev nødt  til at spille på pladser som de ikke var vant til og det kunne mærkes i kampens begyndelse. Den første halve time var vi under pres og efter ca. 10min gik det galt da Kammeraterne udnyttede en misforståelse mellem forsvar og målmand og scorede nemt. Efter et kvarter fik Kammeraterne et lidt tyndt frispark i vores højreside og det udnyttede de til bringe sig på 0 - 2 da vi ikke fik fulgt ordentligt med på indlægget. Det blev også 0 - 3 på et afrettet skud, inden vi var rigtigt kommet ind i kampen. Det sidste kvarter af 1. halvleg fik vi lagt et lille pres på Kammeraterne; mere omtanke når vi havde bolden plus et par gode indhop fra Nick og Ramon gjorde at vi kom frem til lidt halve chancer og en del hjørnespark. Netop efter et hjørnespark fik Dahl samlet en retur op som han efter en fin dribling, sendte ind til Ramon som stangede den i nettet kort før pausen, 1 - 3.
Tilgangen til 2. halvleg var noget forskellig. Kammeraternes mantra var: "det er os der er foran", mens vi kom ud for at jagte et resultat og efter 4min fik Itzke erobret bolden i højre side og fandt en stærkt spillende Ramon som assisterede Itzke til en 2 - 3 reducering. Vi fortsatte med at presse højt i jagten på udligningen mod deres lidt passive spil. Desværre var det alligevel Kammeraterne som efter 56min kom på 2 - 4 efter en for kort tilbagelægning til Svendsen i målet. Bare 2min senere blev det også 2 - 5 efter de kanøfler Itzke i højre side og sendte den ind til en angriber som scorede sikkert. Vores bænk var i mellemtiden blevet forvandlet til et lazaret men vi kæmpede videre i et forsøg på at få point. Stig og Fyn sendte nogle gode bolde til angriberne og kanterne og vi sværmede mere og mere om deres felt. Ca. 10min før tid blev Nick nedlagt i feltet og på det efterfølgende straffespark var Zentio sikkerheden selv, 3 - 5. I kampens sidste minut fik Zentio også reduceret til 4 - 5 men da var det for sent.
Alt i alt var det fair nok at Kammeraterne tog sejren men med lidt mere kynisme/ held og lidt færre personlige fejl, så havde vi også fået noget med fra denne kamp.