Serie 4: BPI - FB Fodbold 3-3 (2-2)

0-1 Modstander (18.) 1-1 Jens (Sander, 28.) 1-2 Modstander (34.)

2-2 Sander (45.) 3-2 Jens (Jonas 48.) 3-3 Modstander (56.)

Lørdag eftermiddag spillede klubbens serie 4 hold den sidste hjemmekamp i efterårsturneringen. Jeg havde inden kampen bedt om at få noget gnist og fight ind i kampen, og lad mig sige med det samme - Det fik jeg.

Holdet sad tæt på modstanderen og der blev kæmpet om hver en bold. Desværre kommer vi bagud efter 18 minutter, da vi ikke lykkedes med at få trukket offside, og FB sparker den i kassen.

Vi havde Sebastian tilbage i målet til dagens kamp, og han står egentlig en god kamp, selvom der går tre ind på ham, men vigtige redninger er også med til at vi får det ene point hjem.

Jens spillede sin bedste kamp i lang tid, og det kroner han med 2 mål i dagens kamp. Det første er udligningen til 1-1 lige før den halve time.

Det blev der desværre lavet om på allerede efter 34 minutter, da FB bringer sig foran igen, og vi skal på jagt igen for et resultat.

I det sidste minut af første halvleg starter Sander et løb fra midten af banen, og sætter op til flere modstandere, og udligner til pausestillingen 2-2.

Vi kommer foran for første gang i kampen efter 48 minutter, da Jonas får slidt sig igennem i højre side, og ligger den af til Jens i feltet som sparker den ind til 3-2.

Desværre holder den ikke hjem, da FB på et halvt indlæg/halv afslutning får kringlet den ind i det fjerneste hjørne.

Det var en god kamp med masser af fight og en super god indstilling fra spillerne. Jeg siger at vi måske var tættest på sejren, med mulighed fra Fyn på overliggeren og flere store chancer bla. til allersidst til Jonas, der vælger ikke at sparke på mål. Det sammenholdt med at Sebastian ikke havde det store at lave efter udligningen til 3-3.

Med det ene point i dagens kamp, er det nok desværre ikke nok til at spille med om oprykningen til det sidste. Så skal der i hvert fald ske nogle spændende resultater i de sidste runder af turneringen. Vi kan jo selv starte resultaterne på lørdag i Trelde, hvor vi møder rækkens nummer 1.

Kom gerne til Trelde og se om drengene kan vinde over rækkens tophold, inden Efterårsfesten starter. Kampen starter kl.: 15:30 på banerne ved Bøgeskovhallen.