Serie 4: Fa. KFUM - BPI 1-5 (0-2)

0-1 Martin Stigbjerg (straffe, 39,) 0-2 Sander (43.) 0-3 Mads Dahl (57.) 0-4 Mads Dahl (62.) 1-4 Modstander (79.) 1-5 Mathias Itzke (88.)

Søndag spillede BPI´s bedste hold mod Fredericia KFUM - En kamp der desværre var henlagt til kunstgræsbanen. De har en god kunstgræsbane derinde, men en solskinssøndag midt i september, må man kunne finde en egnet græsbane.

Det viste sig også at være et forkert valg af hjemmeholdet, da vi fik lov til at spille fodbold på det gode underlag, og selvom vi skulle hen til slutningen af første halvleg, var der ikke tvivl om hvem der ville vinde denne søndag.

Vi kommer foran ved Martin Stigbjerg, da han sikkert omsætter muligheden fra 11-meter pletten - Et straffespark der var begået i mod en velspillende Philip Sander.

Et par minutter før havde hjemmeholdet fået et gult kort for at stoppe Itzke bagfra - Itzke falder desværre forkert ned på skulderen, og må lige med mig ud på sidelinien for at sunde sig.

Vi kommer foran 2-0 ved Sander, da han modtager en god bold fra Kenneth i venstre side, og lobber den over en fremstormende målmand. En stilling der holder til pausen.

I anden halvleg er det stadig os der er bedst - Vi får virkelig spillet bolden udenom modstanderen og har overblikket til at finde åbningerne i hjemmeholdets forsvar.

Målet til 3-0 er et studie i hvordan fodbold skal spilles. En lang række førstegangsafleveringer - nogle med hælen - og en bold på tværs fra Sander til Dahl, hvor Dahl kanonerer den op i nærmeste målhjørne. Så blev den røv barberet...

Dahl bringer os foran 4-0 inden KFUM får et frispark uden for feltet, som de desværre scorer på.

Til slut i kampen bliver indskiftede Itzke spillet i dybden, og da målmanden igen bevæger sig for langt ud af målet, så kan han køligt spille den forbi ham og ind i et tomt mål til slutstillingen 5-1 til BPI.

En fuldt fortjent sejr, og noget af det bedste spil i efteråret. Selvom vi kun kunne stille 13 mand til dagens opgør (det var på tale at jeg selv skulle klæde om) så var alle mand virkelig til stede i dagens kamp og leverede en god præstation.

Hauritz og Pimenta styrer forsvaret godt, og Sten spillede en fremragende kamp - En af de bedste længe. Brødrende Stigbjerg (Martin og Michael) havde godt styr på midten sammen med Fyn. Kenneth og Itzke var gode på hver deres kant, mens Dahl og Sander i angrebet gjorde næsten som det passede dem. Når man så samtidig kan bringe to gode indskiftere i Jacob Sørensen og Emil Erbs - Særligt Erbs var i dejligt spillehumør, så kan det godt give kamp om pladserne, men en dejlig ro for mig som træner, der ved at folk er klar i kulissen.

Efter første halvdel af turneringen ligger vi nu på en 2. plads - Et resultat, som er bedre end forventet, men vi er mange hold i toppen af rækken. Det er som om puljen er knækket nu.

Næste kamp er lørdag den 22. september mod Vorbasse/Hejnsvig med kampstart kl.: 16:00

Jeg håber vi kan følge op på den stime vi er i lige nu.