Det var næsten som om vejrguderne forbarmede sig over os!
Sankt. Hans aften forblev tør lige indtil arrangementet var forbi kl. ca. 21. 

Næsten 30 børn og voksne varmede op med hygge og fællesspisning på Landsbytorvet inden fakkeltoget havde afgang mod bålpladsen lidt før kl. 20.

På bålpladsen ventede bålet med en dejlig heks, der igen i år var kreeret af Ulla Påske og hendes heksemagere. Tak for den skønne heks!
Det var ikke nogen sag for børnene at tænde bålet ved hjælp af faklerne, og bålet voksede sig hurtigt KÆMPESTORT og flot. 

Midsommervisen blev sunget med musik- og sangledsagelse af Anette og Ole Mouritsen, og herefter var det tid til båltale, der i år blev holdt af en lokal ildsjæl, Michael B. Sørensen. 
Michael holdt en fantastisk tale med overskriften HYLD en HEKS, OMFAVN en ORIGINAL og TAK en TROLD. Talen kan læses i sin helhed her på Tingstedet. Tak for talen, Michael!!

Mange af de godt 100 fremmødte benyttede herefter muligheden for at hyggesnakke lidt og andre begyndte lige så stille at sive hjemad.
Og så var det at de første dryp kom.......

-
Sådan et Sct. Hans arrangement kræver megen planlægning og forberedelse og det har vi haft hjælp til fra en masse mennesker. Mange tak til alle der på den ene eller anden måde har hjulpet til! 

Beboerforeningen