Nu skal der butik til Bredstrup-Pjedsted. Forestil dig at hoppe i klipklapperne og gå ned i den lokale butik for at hente mælk og en pose chips og du er kun væk fra sofaen i 10 minutter. Det fortjener vi alle.
Med fælles hjælp kan vi være pionerer på fremtidens butik til mindre landsbyer.

Butikken bliver etableret på følgende grundlag:

  • Ubemandet, bæredygtig og energivenlig. Måler 12,5 meter i længde, og 2,4 meter i bredde.
  • Udstyret med Vibocold køle- og frysediske, disse er anbefalet af Dagrofa, grundet driftssikkerhed, energivenlighed og serviceaftale 24/7.
  • Logistik modul, til opbevaring af leverancer fra Dagrofa.Måler 6 meter i længde og 2,4 meter i bredde.
  • Solceller på taget, til at bidrage til den grønne omstilling og nedbringe driftsomkostninger.

Udvalget i butikken:

  • Der bliver ca. 5-700 varenumre, udvalgt i samarbejde med Dagrofa, for hvilke varer der er de mest købte som basisvarer.
  • Priserne bliver som hos den almindelige dagligvarebutik i byen.
  • Dagrofa giver os adgang til deres egne kampagnetilbud, således disse også kommer ud i vores fine butik.

Butikken samler penge ved fonde, erhverv, foreninger og private. Et hvert beløb tæller og hver en krone viser hvor meget vi ønsker en lokal butik. Indsamlingen er skudt i gang og de første generøse beløb er landet på kontoen.

Vil du blive klogere på butikken og følge indsamlingen, sker det hele på butikkens Facebook-side. "Butikken i Bredstrup-Pjedsted".

Ønsker du bidrage økonomisk er vores kontonr. i Nykredit: 8117 1616808
Bidrag, fra kr. 500,00 og opefter, kan indbetales til ovenstående konto, husk oplysning om navn og adresse på indbetaler.

Hvis projektet, mod forventning, ikke skulle kunne gennemføres, bliver samtlige indbetalinger refunderet, fratrukket de omkostninger der måtte have været i forbindelse med projektplanlægning.