www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hus7
Hjemmeside for lokalsamfundetBredstrup-pjedsted.dk skal flytte webhotel og jeg er ikke sikker på hvilken betydning det får for hjemmesiden endnu.
Webhotellet har valgt at lukke for muligheden for at have mails med adressen @bredstrup-pjedsted.dk fra 31. december 2020. Det gik op for mig om aftenen den 29. december 2020.
Jeg har længe gjort tilløb til at flytte webhotel for denne hjemmeside, men af tekniske grunde vil jeg have en ny hjemmesideskabelon på plads inden jeg flytter den. Den tid jeg skulle bruge på det projekt, har ikke været til stæde.
Med informationen om at mailadresserne ikke længere virker fra 31. december 2020 er jeg nødt til at gøre noget HURTIGT.

Jeg sætter gang i en flytning af hjemmesiden. Det betyder højst sansyneligt at hjemmesiden er "nede" en periode, indtil hjemmesiden er sat korrekt op på det nye webhotel.

Det var mit ønske at flytningen kunne ske lidt mere usynligt og uden alt for meget "nede-tid", men dette hasteindgreb kan godt ødelægge mine ønsker. Jeg vil på forhånd beklage generne.

Det betyder også at jeg skal finde en HURTIG løsning for de brugere der benytter emailadresser der hedder noget med @bredstrup-pjedsted.dk. 

Men hvad vil vi?
Måske er dette en god lejlighed til at se på hvad vi vil med hjemmesiden. Hjemmesiden er ret stor efterhånden. Aktiviteten er god på forsiden, men bevæger man sig lidt væk fra forsiden har vi en masse indhold som jeg meget sjælendt får rettelser til. Nogen gange tænker jeg på at starte forfra, fjerne alt på hjemmesiden og bygge den op igen med nyt opdateret materiale, for dem der har lyst til at bidrage. Men hvornår får jeg tid til det? 
Hvad tænker I om hjemmesiden? Er den overhalet af Facebook, Instagram, Twitter, TikTok og resten af samfundsudviklingen? Forsøger jeg at holde liv i noget vi ikke bruger og som mest er spild af min tid? 
Jeg fisker hverken efter ris eller ros. Jeg kunne godt bruge nogle ærlige svar og ideer til hvor hjemmesiden skal bevæge sig hen. Hvad skal den kunne? Hvad er der for meget af? Hvad er der for lidt af? Alt input er velkommen.

Spam-robotter har ødelagt muligheden for at lave debat på hjemmesiden, så hvis du har input må du meget gerne skrive til fragtrup@gmail.com.

Godt nytår til alle.
Pas godt på hinanden og jer selv.

Venlig hilsen
Thomas Fragtrup
Webfidusen bag bredstrup-pjedsted.dk