www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hus2
Hjemmeside for lokalsamfundet
Da vi, en lille flok tennisspillere, blev enige om at undertegnede skulle skrive et eller andet sjovt på hjemmesiden om den savnede trappe, havde jeg i min vildeste fantasi ikke troet at det kunne udvikle sig til det der er sket.
Jeg syntes selv at mit vers var sjovt eller sødt kan man næsten sige. Det syntes Poul også, og svarede i hans sædvanlige tone og humor. At dette kunne afstedkomme at Poul på et til lejligheden indkaldt møde fik en reprimande af tre personer fra senior-motion og tennis er helt ubegribeligt. Undertegnede fik også besked på at stoppe skriveriet.

Vi kan kun konkludere at disse mennesker må være totalt humorforladte. Dette leder tanken hen på noget man nærmest ikke siger højt her i vores lille trygge lokalsamfund, hvor der ligesom i resten af samfundet er, eller skulle være ytringsfrihed.
Det skal heldigvis siges at vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser og
bemærkninger, om at man venter spændt på næste vers. Heldigvis har langt de fleste mennesker en veludviklet humoristisk sans.
Man bliver trist og ærgerlig hvis man ikke må bruge hjemmesiden til sjove indslag.Men heldigvis har vores redaktør humor og kan se det sjove i vores debatform, hvilket han har tilkendegivet.
Jargonen mellem Poul og undertegnede har de sidste 20-25 år været gensidig
kærlig mobning, grænsende til det grove. Poul skrev bl.a. "gamle sure mænd".
Fin bemærkning i humorens tegn, men den skulle måske have været rettet et andet sted hen.
Jeg mener helt klart at vi skal "passe" på Poul. Det er altid rart og hyggeligt at komme i cafeteriaet med Poul og Mette som værter.De kender os allesammen,og Poul med hans humoristiske og friske bemærkninger skaber en god og afslappet atmosfære.

Humoren og ytringsfriheden længe leve, også i Bredstrup-Pjedsted.

Jørgen Jakobsen
og Poul Jensen