Hej alle borgere i Bredstrup og Pjedsted
 
Jeg er sikker på, at vi alle nyder synet af de 2 små søer mellem hallen og åen - i daglig tale Dons-søerne. Vi er i hvert fald en lille flok, der mødes en formiddag 2 gange om året og yder en lille indsats for, at de skal fremstå pæne, men alligevel naturlige uden at gro fuldstændig til som for et par år tilbage.
Det er en opgave Beboerforeningen har påtaget sig, efter at kommunen fik renset området grundigt op. Jeg har påtaget mig den opgave at indkalde til et forårs - og et efterårs-rengørings hold ud fra et kartotek af interesserede borgere.
Vi er som skrevet en lille flok garvede søulke, der gevaldig gerne vil oplære nogle nye matroser, der er indstillet på et par timers arbejde med kaffepause og afsluttet med øl/vand pause efter veludført arbejde. Vi rydder op, skærer elletræerne ned (igen, igen) og fjerner dunhammere (igen, igen) på et mindre stykke af søen, så man kan komme ned og se livet i søerne. Vi har opgivet at hive sivene op i den lille sø, så de bliver bare slået ned ud mod vejen.
Vil du være med på listen og evt. give en hånd med, så skriv en mail til Jørgen Skovmand på djskovmand@hotmail.com - så får du en mail, næste gang vi indkalder til arbejdsdag. Det er muligt, det er hårdt - men det er i hvert fald også en sjov, og hyggelig lille opgave til alles glæde.
 
PS: sidste gang var der en med under 50 år - og hold da op hvor han kunne rive dunhammere op
 😎
 
Med sømandshilsen
Jørgen Skovmand
Sømester