Offentlig høring vedr. ansøgning om nedrivning af bevaringsværdige bygninger
Bredstrup Bygade 9, 7000 Fredericia

Ejerne af ejendommen matr.6a, Bredstrup By, Bredstrup, beliggende Bredstrup Bygade 9, ønsker at nedrive alle bygninger på ejendommen. Heraf er 4 klassificeret som bevaringsværdige med en bevaringsværdi på 4 i Kulturstyrelsens database for fredede og bevaringsværdige bygninger, og de er optaget som bevaringsværdige i Fredericia Kommuneplan 2013-2025.

Efter bygningsfredningslovens § 18 må en bevaringsværdig bygning ikke nedrives før nedrivningsanmeldelsen har været offentlig bekendtgjort i mindst 4 uger og maksimalt 6 uger, og kommunalbestyrelsen har meddelt ejeren, om den efter planlovens § 14 vil nedlægge forbud mod nedrivningen.

På baggrund af de indkomne bemærkninger vil Fredericia Kommune tage stilling til, om der kan meddeles nedrivningstilladelse til bygningen.

Hvis du har bemærkninger til at bygningen nedrives, bedes du fremsende disse til Fredericia Kommune, Plan & Byg, Rådhuset, Gothersgade 20, 7000 Fredericia, eller pr. mail på kommunen@fredericia.dk senest mandag den 11. juli 2016.