BPI deler priser ud


Fra venstre: Laura Bøtker, Katja Specht, Anna Bøtker, Ane Mai Hansen og en stolt prisoverrækker Henrik Væver fra BPI’s Hovedbestyrelse

Anna, Laura, Katja og Ane Mai er gjort af et særligt stof og i aftes på BPI’s generalforsamling overrakt årets Ungdomslederpris. ”De her dejlige unge mennesker har i særlig grad udvist ansvarlighed ved at stå næsten alene med deres rytmepigehold. De formår at skabe en særlig god stemning ved at se børnenes individuelle behov og tage sig godt af hver enkelt”, begrunder Henrik Væver fra BPI’s Hovedbestyrelse prisuddelingen med.
”De møder børnene med store smil og sjov gymnastik hver gang og da den voksne træner på holdet fik arbejdstider, der gjorde det umuligt at være med, så tog de hele ansvaret på sig. De har i særlig grad gjort sig positivt bemærkede og har så meget fortjent anerkendelsen.”

Unge trænere i kø
For tiden er det meget populært at gå til gymnastik og spring i BPI. ”Vi slår alle rekorder med både hold og trænere i BPI for tiden. Og der er faktisk kø for at blive ungeinstruktører”. Foreningen får tag i de unge før de tager på efterskole: ”De bliver en del af et meget stærkt fællesskab, hvor vi også uddanner og inspirerer dem fra de er helt unge.”

BPI sætter også pris på de erfarne
Henry Blunks mindelegat blev også uddelt – den pris kunne trøste en influenzaramt Flemming Seehagen for sin gode indsats for fodbolden. Super fodboldspiller, naturligt midtpunkt, eventyrligt godt spark og godt blik for både store og små spillere var nogle af begrundelserne og det gør Flemming til et særligt aktiv for alle i fodboldafdelingen.


Preben Sørensen og Lars Kring Mortensen, fmd. for skytteafdelingen i BPI.

Det er efterhånden også erfaringen, der præger Preben Sørensens indsats gennem 25 år i skytteafdelingen. Derfor var det også tid til at overrække en gave som en lille symbolsk, men stort ment tak for de mange års indsats. ”Jeg bliver ved til jeg bliver båret ud” var Prebens kommentar – og det glæder vi os over. Der er brug for både erfaring og fornyelse i BPI.