Jeg er blevet optaget på Team Rynkeby 2016. Hele hovedformålet er at samle så mange penge ind til BørneCancerFonden som overhovedet muligt. Alt hvad der indsamles af midler via sponsorater, arrangementer, indsamlinger, donationer og events går ubeskåret til BørneCancerFonden.
Og jeg har brug for din hjælp.



Jeg vil gerne gøre opmærksom på projektet da jeg de komende 10 måneder har et stort arbejde foran mig med at opnå så godt et resultat som det overhovedet er muligt (og helst lidt til).
Her tænker jeg vi som lokalsamfund har et stort potentiale og et stærkt sammenhold der gør vi kan yde en kæmpe indsats herfra. Så derfor: JEG HAR BRUG FOR JERES HJÆLP OG STØTTE.
Alt har plads. Små som store sponsorbeløb, ideer til arrangementer eller andet der kan samle penge ind er meget velkommen.
Hvis nogen har kontakt til firmaer eller selv har et firma der ønsker at bidrage til BørneCancerFonden, hører jeg meget gerne fra jer.
Jeg vil selv kontakte nogle firmaer, så nogle af jer herude hører fra mig på et tidspunkt.
Jeg har materiale der beskriver de forskellige muligheder der er for at indgive et sponsorat og hvilke fordele man som firma får ud af det (bla tryk på vores tøj og biler). Det vil jeg meget gerne fortælle mere om når i kontakter mig.

Jeg kan enten træffes på mail christina@mapro.dk eller mobil 31516898.
Håber at høre fra jer og i vil hjælpe med at vi herude opnår et super godt resultat – det kunne være lidt sejt at komme på “verdenskortet” fordi vi har gjort en forskel og hjulpet meget syge børn og deres familier.

Den lokale afdeling af Team Rynkeby - Team Rynkeby Trekanten

Mange hilsner
Christina Rosenberg