BPIs børne- og familieløb. 12. september 2015.

Aldrig før er der løbet SÅ mange sponsoromgange!

Og sikke et arrangement, vi fik sat ny rekord! Godt gået, kære løbere:
I strålende solskinsvejr mødtes løberne på Pjedsted Stadion og blev efter fælles opvarmning sendt ud på to valgfrie ruter på henholdsvis 2,5 km eller 4 km. Når målstregen var krydset var der mulighed for at løbe sponsorrunder på sportspladsen, hvor man for hver løbet omgang sikrede et sponsorat på 25 kr. til velgørenhed. De flittige løber løb tilsammen 500 sponsorrunder og tjente således 12.500 kr. til Foreningen cancerramte børn!

110 løbere deltog lørdag formiddag i børne- og familieløbet i Pjedsted til fordel for Foreningen cancerramte børn. Foreningen Cancerramte Børn - FCB - er en humanitær forening for børn med kræft, deres forældre, pårørende og andre interesserede. Foreningens primære arbejde består i at støtte kræftramte familier og arrangere aktiviteter for dem, hvilket sker i tæt samarbejde med Børnecancerfonden og Kræftens Bekæmpelse. Løbernes bidrag kan således være med til at syge børn - i hvert fald for en stund – letter for sorgen og ubehaget og være med til at give plads for livsglæden.

Der blev ydet en stor indsats fra løbernes side, og de mindste blev belønnet med medalje – mens alle kunne glæde sig over en slush ice og et æble.

Sammen skabte vi en dejlig lørdag, der indeholdt motion, hygge, spisning og spænding. De spændende fodboldkampe samt gode pølser var perfekte til at runde dagen af.

Tak for en flot oplevelse!

Jeg vil gerne takke alle hjælperne, som med stor iver har sikret, at løbet har kunnet afvikles med musik, opvarmning, tombola, underholdning i et pyntet start- og målområde. Uden jer er et sådan arrangement ikke muligt, tak!

Desuden takker jeg sponsorerne. I er helt afgørende for at den finansielle side af sagen hænger sammen og at der oven i købet er mulighed for at vi kan støtte velgørenhed samt den lokale ungdom. På løbes vegne tak til:

Santrol Europe, Themashop, Carlsberg, El-gården, Scan Unit, Pjedsted vandværk, Salon Chic, Rodmanden, Dinos Legeland, AGMC Anlægsgartner, HK Rengøring, AGA, Salon Marianne,
Lotus Blomster Engros Aps, Fysiotherapi v. Tina Agerholm, Bredstrup Pjedsted Hallen v. Poul Jensen,
Hejsegård Brugskunst, Smidstrup Smede- og Autoværksted, Efterårsfesten, Nielsen’s, PAS Pjedsted Auto,
Dansk Gastronomi v. Kjeld Hindkjær, Yara Praxair, Momenti, Byens Grønttorv, Tencate Advanced Armour,

Slutteligt vil jeg takke trafikanter og beboere – under afvikling af løbet har I vist en fortræffelig tålmodighed og begejstring for arrangement.

Santrol løbet slutter for denne gang..

På BPI’s vegne, Helle