Vi sætter gang i Bredstrup-Pjedsted Hallen den 31. oktober 2015 kl. 17.30 - 02.00.

Sidste frist for køb af billetter er søndag den 25. oktober 2015. 
Køb billetterne BPI's betalingsside, i BP Hallen eller Vestbyens Herretøj.

Husk bordbestilling hos Tommy Erbs på tlf. 22 44 73 56

Det er denne fest, som giver dig en gylden mulighed for at invitere din kone eller din mand ud på en romantisk middag - for 300 personer… :)
Spøg til side. I år afholder vi farvernes fest! Du vil opleve, at vi har pyntet op i forskellige farver, hvor drikkevarerne også bærer præg af dette. Her kommer du i eget festtøj og deltager efter bedste fest-evneJ
I år er det samtidig 35 år siden BPI blev oprettet, så vi kan kalde det en jubilæumsfest.

 

Ambassadører

I år vil vi gerne prøve noget nyt.
Vi vil så gerne fortsætte den stigende strøm af mennesker til Efterårsfesten. Og her kan du komme i spil:) Det eneste, det kræver er, at du kan skaffe mellem 14-18 deltagere til det bord, hvor du sidder med. Så prik en god kammerat på skulderen eller spørg veninden, som har en stor omgangskreds. Kunne du tænke dig at komme i spil til dette, så skriv til Søren Storm på facebook.
Sidste år var vi omkring 300 personer, som deltog. Her var mange fra egnen, hvor der også kommer nye ansigter fra nær og fjern. Det er skønt.
Musik til festen
Sidste års succesfulde DJ Stig Malling gjorde det så godt, at vi bookede ham dagen efter til dette års Efterårsfest. Stig har været DJ siden de spæde VLR dage, hvor han også slog sine folder som studievært. Han har lovet at tage alt det bedste dansemusik med, når der er pause i livemusikken. Glæd jer!

Vi har hyret et lokalt band fra Fredericia, Banana Jam. De er et kopiband, som spiller en god blanding af de fedeste hits fra de seneste årtier. De spiller kendte, dansevenlige numre fra 70’ernes glamrock, krydret med 80’ernes sprøde pop frem til nutidens ørehængere.

Maden leveres af Dansk-Gastronomi, hvor den lokale chéf Keld, laver en lækker buffet, som I skal glæde jer til at smage.

Bak op om det lokale initiativ, støt BPI og benyt muligheden for at møde en flok glade mennesker, som mødes for at holde sin vejfest, holdsamling, afslutning, klassesamling eller bare er tilflyttere, som gerne vil møde nye mennesker.

Vi håber at hallen bliver fyldt op med farver, fest og glade mennesker.

Køb billetterne på hjemmesiden www.bredstrup-pjedsted.dk, BP Hallen og Vestbyens Herretøj.

 


Hilsen
Efterårsfest-udvalget