På den ekstraordinære generalforsamling i BPI var det Trine Maria Hansen som blev valgt som ny formand for hovedbestyrelsen. Samtidig besluttede hovedbestyrelsen at igangsætte en udviklingsproces som skal forny foreningens fælles organisation og aktiviteter.

Hele BPI’s hovedbestyrelse står bag den nyvalgte formand, Trine Maria Hansen


”Hun kommer med alle de erfaringer, der skal til for at løse opgaven, og vi er meget glade for at hun vil påtage sig opgaven”, siger Lars Kring Mortensen, som er BPI’s næstformand. ”Valget af ny formand har lært os, at vi hele tiden skal forny foreningen. Vi har et rigtigt godt arbejde i gang i alle idrætsgrenene, men det er også vigtigt at vi hele tiden fornyr organisationen og de fælles aktiviteter. »

Trine er en erfaren pige i foreningslivet. ”Jeg har været instruktør i 27 år og jeg var med til at løbe Gymnastikforeningen 94 i gang og har også stået i spidsen for gymnastikken her i Bredstrup-Pjedsted i nogle år efterhånden.”

Hvordan har du det med din nye formandsopgave?

”Jeg glæder mig over at foreningen er i rigtig god gænge og at alle idrætsgrenene er i meget gode hænder. Der er stor opbakning til foreningen herude og jeg står gerne i spidsen for foreningen i en periode. Jeg ser også frem til den udviklingsproces vi skal i gang med. Målet kunne godt være at skabe samme vækst for foreningen som helhed, som vi har haft i de forskellige idrætsgrene.”