Bredstrup-Pjedsted.dk får nyt udseende og systemet bag hjemmesiden bliver opgraderet.

Der er mange gode grunde til at jeg skulle i gang med opgradere denne hjemmeside.

  • Systemet bag hjemmesiden er i en version som ikke vedligeholdes mere. Den nye version er 3.3 og det kræver lidt arbejde at opgradere den gamle. 
  • Vores telefoner er blevet vores primære computer. 15% af besøg på hjemmesiden er fra mobiltelefoner. 20% er fra tablets. Men bredstrup-pjedsted.dk er ikke mobilvenlig.
  • Vi er blevet bedre til at dele informationer på sociale medier, men denne produktion af indhold har ikke betydet en stigning i skrivelysten på hjemmesiden og TingStedet. 
  • www.bredstrup-pjedsted.dk og TingStedet er to forskellige systemer. Det skaber lidt forvirring og det er ikke muligt at flytte artikler fra den ene til den anden. 
  • Vi har kigget på designet på www.bredstrup-pjedsted.dk i mange år. Jeg synes vi trænger til noget nyt at se på.
  • Det lille Fjernsyn er lukket og hjemmesiden ligger nu hos Bredstrup Pjedsted Beboerforening. Så jeg synes også det skulle markeres med et nyt design.

Jeg har gennem en periode testet den seneste version af hjemmesidesystemet og afprøvet nogle nye muligheder som skulle afhjælpe nogle af de førnævnte problemer. Nu er jeg ved at samle modet til at opgradere den gamle side. Mange ting kan gå galt og det vil helt sikkert betyde en masse tilretninger efter opgraderingen.
Hvis du en dag oplever at hjemmesiden ser helt anderledes ud, at der sker mærkelige ting når du klikker dig igennem siden og andre ting ikke virker, så er det bare mig der roder med det nye system og design. Jeg kan ikke give en præcis dato for overgangen til det nye system, men det er muligt at det snart vil ske.
Jeg håber på din forståelse. 
Venlig hilsen
Thomas Fragtrup