Danmark største trådløse netværk er netop landet, og gør det muligt for alle bredbåndskunder i Bredstrup-Pjedsted Antennelaug at logge på nettet, når de er i nærheden af et hotspot.

YouSee har startet en landsdækkende udrulning af Danmarks største trådløse netværk: YouSee Wifi-spot. Det betyder, at der i løbet af de næste par uger bliver tændt for omkring 200.000 hotspots fordelt over hele landet, hvor samtlige bredbåndskunder hos YouSee kan logge på nettet, når de er på farten. 

Og nu er turen kommet her til Bredstrup-Pjedsted, hvor Bredstrup-Pjedsted Antennelaug har sørget for, at vi kommer med på landkortet over wi-fi-hotspots. 

”Som forening er vi glade for at bredbåndskunder nu får tilbudt denne ekstra service. I første omgang vil mange sikkert bruge netværket lokalt. Men når det først er rullet ud til hele landet, er det jo en opgradering af den digitale infrastruktur, som rækker langt ud over byens grænser, og som ingen andre tilbyder magen til,” udtaler Bent Christensen , formand for Bredstrup-Pjedsted Antennelaug.