Vi kan gå ind i det nye år med vished om, at ruinen på Ågade 84 fjernes, da byrådet  har bevilget ejeren penge til nedrivningen via byfornyelsesloven.
Vi kan derfor afslutte projekt Ågade 84 med konstatering af, at vi i Bredstrup Pjedsted har vist, at vi kan stå sammen og løfte i flok.

Der har været en fantastisk opbakning til projektet, og vi vil i ruingruppen sige tak til de 88 familier, virksomheder og foreninger som sammen rejste 98.775 kr.  Det er ganske imponerende.  
Efter moden overvejelse har vi besluttet, at de indsamlede  tilbagebetales.
Der har været forslag om at lade de indsamlede beløb overgå til en forening til byens forskønnelse, og vi var i ruingruppen indstillet på at indkalde til et borgermøde herom, men vi har nu besluttet, at alle beløb tilbagebetales i overensstemmelse med det oprindelige oplæg til indsamlingen.  
Vi er godt klar over, at der også i fremtiden vil kunne opstå forhold, som skæmmer og trykker vores by, og det kunne umiddelbart være rart at have en kapital stående, men da det handler om penge, mener vi, at det er mest reelt, at det er den enkelte, der konkret bestemmer, hvilket projekt man vil støtte og med hvor meget.
Og når man husker på, hvor hurtigt vi kunne indsamle 100.000 kr., ser vi ingen grund til, at nogen skal bruge tid og energi på at administrere en ny forening.  
Hvis der konkret opstår et behov og der ligger en god ide,  kan der laves en ny indsamling. Nu ved vi, at det kan lade sig gøre.