I august 1988 indviede vi vores tennisbaner Ågade 70 i Pjedsted. Det vil vi gerne fejre med en reception 
Søndag d. 18. august kl. 11.
Her vil vi være værter med lidt godt til ganen.
Det vil glæde os meget, hvis igangsættere og alle, der gav en hånd med under etableringen af banerne, vil aflægge os et besøg.
Der er også en lille udfordring. Fire af vores senior herrer vil spille en double kamp, men det vil være dejligt, hvis der er nogle friske fyre, der vil udfordre dem.

Lidt historie. I firserne var tennis en af de idrætsgrene, der var i størst vækst i Danmark og internationalt. Så vi syntes også, det ville være dejligt med baner her hos os. I oktober 1987 efterlyste vi forhåndsinteresse til dette dejlige spil, og fik 80 tilbagemeldinger fra interesserede. Det var en glædelig overraskelse. Så vi gik i gang med planlægningen.
November 1987 nedsatte hovedbestyrelsen et arbejdsudvalg bestående af Mogens Lundø, Jørgen Schytt, Conny Madsen, Rene Hansen, Rigmor Hansen og Aase Jørgensen.
Efter lang ventetid på godkendelse fra Sports- og Parkudvalget i Fredericia Kommune kom vi endelig i gang d. 16. juni 1988. Samtidig fik vi tilbudt et næsten nyt hegn og stolper fra Bakkeskolen i Erritsø mod selv at tage det ned. Her kom de frivillige hjælpere på en stor og tung opgave, men som altid, når vi beder om hjælp, så er den der. Det sparede os for 5000 kr. Nu gik det stærkt med etableringen. På 14 dage i juli blev det grønne græs ved hallen omdannet til en udgravning på 40 x 40 m. Den 1. august var banerne færdige, men de måtte først tages i brug 14 dage efter. Den 11. august blev der holdt et informationsmøde i hallen, og her meldte ca. 90 sig til at spille på banerne. Rest-sæsonen var jo kort, så det kostede kun 50 kr. at blive aktivt medlem. Der blev tilmeldt 76 voksne og 50 børn, det er det højeste antal medlemmer, vi har haft, så det var flot.
De første 3 sæsoner var der ikke mulighed for at komme i læ eller tørvejr på banerne. Men så i 1992 fik vi tilbudt et nedtaget cykelskur fra Fredericia Elværk. Vi sagde mange tak, og igen kom de frivillige på banen. De klippede hul i hegnet ind mod hallen, gravede ud i skrænten, nedstøbte stolper, lagde tag, opsatte beklædning, lagde fliser og malede. Den 22. maj kunne ”skuret”, der siden har rummet mange hyggestunder, indvies. ”Skuret” er siden blevet udvidet ved hjælp af senior 55+´s frivillige arbejdskraft. Siden er der også blevet etableret en terrasse op mod Bredstrup-Pjedsted skole.
Det var lidt historie, nu lidt nutid. Pt. er vi 36 voksne og 10 børn! Ja det er tilbagegang, men det er en tendens i mange klubber. Der er plads til mange flere, men os der er der, hygger os med spil-sammen-aftener, og det er let at reservere en bane. Den 14. og 15. september afholder vi klubmesterskaber, og banerne lukkes, når frosten kommer. Så der er mange timer tilbage i denne sæson.
Det nuværende udvalg består af Peder Skjødeberg Nielsen, Ejgild Christensen, Brian Sørensen, Flemming Wollenberg og Aase Jørgensen, der gerne vil se mange af vore medlemmer, repræsentanter fra vores naboklubber, alle de frivillige, der gennem tiden har taget en tørn samt igangsætterne.
VI SES DEN 18. AUGUST KL. 11 PÅ BANERNE ÅGADE 70, Bredstrup