www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hus1
Hjemmeside for lokalsamfundet

Hej beboer i Bredstrup-Pjedsted. Nu er der mulighed for at købe duroc friluftsgrise kød fra den lokale gård Thomasminde. Følg gerne med på vores Facebook-side. På siden er der mulighed for at købe det unikke duroc kød, som er kendetegnet ved den saftige marmorering. Ydermere er der mulighed for at følge det søde liv, som friluftsgris i den danske natur. Kødet leveres finparteret klar til fryseren.


Hos Ladegaards Gourmet Duroc opdrættes renracet Duroc hun-grise.
Grisene sættes ud, når foråret banker på og lever herefter livet i den frie natur. Grisen vælger frit om den ønsker at opholde sig i stalden med frisk halm eller om den vil udleve sin naturlige adfærd med trynen i det danske muld.
Grisen lever af tørfoder, som består af korn, sojaskrå samt mineraler tilpasset grisens behov. Desuden tilbydes grisen forskellige rødder, bær, skud mm. qua dens liv i naturen. De søde kobberbrune Duroc grise har ydermere tilgang til et dejligt sølehul, hvis de har brug for at blive kølet ned.

Når grisene vejer omkring 115-120kg er fedtmarmoreringen på sit bedste, og dermed er kødets kvalitet på sit højeste. Duroc racen adskiller sig ikke blot fra de velkendte lyse grise på dens naturlige kobberbrune farve, men i højere grad på dens smagfyldte kød. Dette er årsagen til, at renracet Duroc grise ofte går under navnet Gourmet grise.

Grisene slagtes medio Juli - ultimo August hos en dyrlæge kontrolleret slagter.
Der er enten mulighed for at købe en halv eller en hel gris. En halv gris vejer slagtet 40-45kg.
Kødet leveres finparteret og lige til at putte i fryseren.
Hvad end man køber en halv eller en hel gris vil man få de velkendte udskæringer.

Prisen er 70,- kr/kg inkl. moms leveret på din adresse indenfor Trekantsområdet.

Bestilling foretages på: ladegaardduroc@gmail.com
Der sælges efter princippet først til mølle.

Yderlige spørgsmål besvares med glæde på facebook eller over mail.

Med venlig hilsen
Thomasminde - Håkon og Jens Ladegaard Jensen