Bredstrup-Pjedsted - Efterårsfest
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Efterårsfesten 2018

- 10 års jubilæumsfestVi vil så gerne fejre jeres store støtte til Efterårsfesten gennem de seneste 10 år, og dermed også jeres store støtte til det lokale foreningsliv.
Til Efterårsfestens 10 års jubilæum skal festen matche vores galante deltagere gennem de sidste 10 år. Vi pynter hallen pænt op med sorte duge, guld og glimmer. I skal blot komme så flotte, som I er – og i jeres allerfestligste festhumør.

Bestil bord
Når du køber billetten, så ska du vælge at sidde ved et bord med et navn - for eksempel Ølsvinget.
Det gør det nemmere for dig at aftale at sidde sammen med fx nogle gode venner.
Du ska blot købe billetten - dernæst skrive til bordplanlægger Henrik Erbs, at I ønsker at sidde sammen.
Henrik Erbs kan træffes på henrikerbs@gmail.com eller sms 20674766

Uffe Holm kommer til Efterårsfesten
Vi er meget stolte af at kunne præsentere en af Danmarks bedste standup-komikere til dette års Efterårsfest. Vi har lokket selveste Uffe Holm til byen - og det er vi stolte af.
Uffe Holm er en af de mest fremtrædende komikere i Danmark. Der er altid garanti for kvalitet og masser af grin, når Uffe optræder med sit standup-materiale, som han leverer med en fantastisk timing og sikkerhed. Vi glæder os til at byde ham velkommen til vores dejlige by.

Metropol spiller op til dans i år
Coverbandet Metropol får stor ros for deres brede repertoire. Thomas Helmig, Lukas Graham, Hugo Helmig, Rasmus Seebach, Justin Timberlake, Avicii, Coldplay, Nephew, Maroon5, Alphabeat, Michael Jackson, Bruno Mars, Queen, DAD og mange flere. Metropol har i år optrådt på blandt andet Jelling Musikfestival, flere byfester og festivaller samt til Guldfesten i Vejle Boldklub. Bandet har lokalt islæt, da forsangeren Søren Storm er bosiddende i byen.

Efterårsfesten fortsætter med at vise frem, hvad de lokale kræfter kan. Den lokale DJ Stig Malling spiller dette år til jubilæumsfesten. Vi ved alle, hvad Stig står for, og vi glæder os til at tage imod ham. Stig er blandt andet ansat som fast DJ på Hotel Munkebjerg, hvilket siger alt om hans høje kvalitet.
Maden leveres af Dansk-Gastronomi, og den lokale chéf Keld kreerer en lækker buffet, der som vanligt er i topklasse.

Bak op om Efterårsfesten
Flere firmaer holder deres personalefest til Efterårsfesten i år. Det er vi super glade for.
Bak op om Efterårsfesten, støt BPI og benyt muligheden for at møde en masse glade mennesker, der samles for at holde Efterårsfestens 10 års Jubilæumsfest.
Kontakt os endeligt, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Se mere på Efterårsfestens hjemmeside: facebook.com/efterarsfest

Billetbestilling.

Hilsen
Efterårsfestudvalget