Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
20210402 Påskeliljer
Tempoet er højt i badminton med turneringer, aftenhygge, gæste træner og så har vi fået nye spillertrøjer.

 

Der er udleveret nye spillertrøjer til alle juniorer. De er i en flot blå farve med BPI logo foran og de fleste spillere har også fået navn på ryggen. Det er en god reklame når vi har været ude at spille begynder turneringer.

I badmintonudvalget har vi valgt nogle begynderturneringer ud som vi tænkte vores junior spillere vil deltage i. I en begynderturnering deltager alle med det udgangspunkt at man ikke er rangeret efter en liste. Der bliver ikke udråbt en egentlig vinder, da det handler om at juniorerne kan prøve en turnering under afslappede forhold. Man får prøvet at spille mod andre man ikke lige kender, der er ingen der ryger ud efter tabte kampe og alle spiller det samme antal kampe. Vi har været til to begynderturneringer i hhv. Bramdrupdam og Taulov. Det er gået rigtig godt og spillerne er glade for at der er andre med fra ens egen klub. Vores træner, Lars, har også været med til at bakke op om spillerne. Der er en begynderturnering i vores egen hal den 6/1-19 og alle er velkommen til at komme ned og kigge på.

I november havde vi vores sædvanlige aftenhygge for juniorer. Vi startede ud med at spise i cafeteriaet og derefter var der leg og konkurrencer i gymnastiksalen indtil hallen blev ledig. I hallen blev der spillet dødbold og selvfølgelig badminton. Vi slukkede lyset i hele hallen og spillede med fjerbolde med lys i. Det er noget udfordrende at spille når man ikke rigtig kan se ens egen ketcher.

Til en træningsdag har vi haft besøg af en gæste træner fra DGI til juniorerne. Han viser nogle metoder til spillerne som de ikke er vant til. Sammen med Lars finder han nogle områder de kan arbejde med. Vi forsøger at få en gæste træner igen til foråret.

Vi ser frem til en vinter med juleafslutning og begynderturnering for juniorer og så er der selvfølgelig juleturnering for seniorer med præmier der er værd at kæmpe for.