Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
Forårseng 2021

BPI Serie 4: BPI - Fredericia KFUM 3-1 (1-0) 1-0 Sander (22.) 1-1 Modstander (48.) 2-1 Mads Dahl (69.) 3-1 Mathias Itzke (83.)

Torsdag den 1. november spillede serie 4 den sidste kamp i sæsonen, da Fredericia KFUM var modstanderen. Vi havde aftalt at kampen skulle spilles i KFUM-parken, så vi kunne spille med lys på banen og på deres plastikgræs.

Det var KFUM der havde mest at spille for, da de skulle bruge point i kampen for at være sikker på ikke at rykke ned. Man kunne godt se at de ville en masse, men vores hold spillede kampen til mere end UG.

Vi kommer foran med 1-0 efter 22 minutter, da Sander sætter et par spillere og sparker den fladt ind ved fjerneste stolpe. En stilling vi går til pause med.

Vi får snakket i pausen om at vi egentlig bare skal fortsætte med det vi gør, og at vi skal holde fokus på at gå igennem i modstanderens venstre side, da både kantspiller og back ikke var blandt de stærkeste kort hos KFUM.

Desværre kommer de på 1-1 i starten af anden halvleg, på et dumt mål. Efter lidt kamp om bolden i vores felt, lander riposten uden for feltet. Der bliver afsluttet mod mål, og målscoreren rejser sig op - får den i hovedet - bolden ændrer retning og går i mål. Hauritz havde ellers lige kaldt til Graus i målet at han bare kunne lade den gå.

Vi kæmper videre - og vi er også stadig det bedste hold på banen - Noget som heldigvis viser sig efter 69 minutter, da Mads Dahl sparker bolden i kassen til 2-1 efter et flot opspil i netop vores højre side.

Nu er KFUM klar over at det er ved at brænde på, og nu bringer de flere folk oppe foran. Det havde vi heldigvis et våben i mod - Vi trak bare vores anfører i Søren Fyn tilbage sammen med Hauritz, og så kunne ham og Sten cleare boldene i luftrummet efter behag, og så satte vi bare vores kanter lidt længere frem.

Det gav pote i det 83. minut, da Mathias Itzke blev sendt afsted af en velspillende Sander. Mathias sætter sine direkte modstandere, og løber ned og sparker den i kassen til slutresultatet 3-1. Det tog lige den sidste luft ud af KFUM.

Vi vinder 3-1 i en noget nær perfekt spillet fodboldkamp. Alle spillere ramte dagen, og det var virkelig en fornøjelse at se spillerne på det her niveau. 

Det var et resultat der rakte til en slutplacering som puljens nummer 3. En meget flot placering alt taget i betragtning. Jeg tør ikke drømme om, hvad det kunne være blevet til, hvis folk lige havde prioriteret fodbolden og kampene lidt mere end tilfældet har været her i efteråret. Der har været flere kampe, hvor jeg har kunne sætte mig selv på holdkortet pga. afbud - Det har jeg heldigvis forskånet både spillere og tilskuere for...

Jeg vil gerne her efter vores sidste kamp i efteråret takke alle jer, der har været forbi Santrol Arena eller hoppet i bilen og set os på udebane. Dejligt at I har ville bruge tiden på os. 

Jesper