Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

Skulle du være i tvivl om hvordan du modtager det lokale nyhedsbrev direkte i din indbakke, så kig med her:

1. På forsiden af www.bredstrup-pjedsted.dk klikker du på billedet "Tilmeld dig Nyhedsbrevet for Bredstrup og Pjedsted". Se illustrationen her under.

 

2. Så kommer du til denne side, hvor du har mulighed for at skrive din e-mail-adresse. Se pil 1. på illustrationen her under. Herefter skal du vællge hvilke e-mails du ønsker at modtage. Ved pil 2. på illustrationen kan du klikke i firkanten ud for "Nyhedsbrevet" hvis du ønsker at modtage Nyhedsbrevet. Hvis du også vil modtage besked lidt før deadline på nyhedsbrevet, kan du klikke i firkanten ud for "Husk deadline besked".

3. Klik på knappen "Tilmeld dig listen" og systemet vil sende en mail til din e-mail-adresse. Se illustrationen her under.

4. Åben dit e-mail program på computeren, telefonen, tabletten eller hvad du bruger til e-mail. Her skulle du gerne modtage mail fra os med indhold der ligner illustrationen her under. Klik på knappen: "Klik her for at bekræfte din tilmelding til vores liste", det vil føre dig over på en hjemmeside. Så er vi sikker på at du har brugt den rigtige e-mailadresse. 

5. Når du har klikke på knappen i e-mailen kommer du til en hjemmeside der ligner illustrationen her under. For at være sikker på du er et mennesker og ikke en internetrobot, skal du klikke i firkanten der er markeret med blå cirkel.

6. Når du har klikket i firkanten, skulle der gerne komme et grønt "V"-tegn i boksen. Herefter kan du klikke på knappen "Tilmeld dig listen".

7. Nu er du være tilmeldt nyhedsbrevet. Du vil fra nu modtage vores nyhedsbrev hver gang publicerer. Du kan til en hver tid afmelde dig igen. Hvis du vil afmelde dig nyhedsbrevet klikker på du linket nederst i nyhedsbrevet. Har du yderligere spørgsmål, skriv til nyhedsbrev@br-pj.dk.