Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

Der er mange måder hvorpå du kan støtte BPI. Både som almindelig interesseret privatperson, som virksomhed eller hvis du arbejder i en virksomhed som har interesse i at hjælpe.

Støt uden det koster dig en krone.
Er du kunde hos TREFOR kan du lade dig registrere som Energisponsor. Så modtager BPI et mindre beløb fra TREFOR hvert år.
Se mere og tilmelding hos TREFOR her:
http://trefor.dk/Privat/Energi/Bestil-El/Bliv-energisponsor

OK
Bruger du benzin eller diesel? Hvis du vil tanke billigt kan du gøre det hos lavprisselskabet OK. Med et OK-kort støtter du BPI hver gang du tanker.
Mere info og tilmelding hos OK her:
http://www.ok.dk/privat/produkter/benzinkort/#sport

Klubliv Danmark er DGI's samarbejde med NETS. Ved at lade dit dankort registrere hos Klubliv Danmark optjener BPI mikrosponsorater hos en lang række butikker og netbutikker.
Registrér dit dankort hos Klubliv Danmark her:
https://klublivdanmark.dk/medlemmer/tilmeld/

BET25
BPI fodbold har indledt et samarbejde med bet25, det medføre, at skulle du ikke have held med dine odds, hvilket vi naturligvis håber :-), ja så tilfalder 25 % af det tabte beløb BPI, hvis du spiller igennem klubbet hos bet25. Det er jo et fantasttisk tilbud, som ikke koster dig en eneste krone. Tværtimod er bet25 kendt for at give gode odds og er kendt som en troværdig udbyder på spillemarkedet.
BPI fodbold skal på ingen måde opfordre dig til at bruge penge på spil, men gør du dette, kan du ligeså godt hjælpe klubben og spille igennem BET25.
Læs mere på http://klubbet.dk/ eller https://www.bet25.dk/ 

Sportmaster
www.sportmaster.dk

Få lokale kunder til din virksomhed
Vil din virksomhed være synlig i Bredstrup-Pjedsted? Eller arbejder du i en virksomhed som gerne yder sponsorater?
Så er her mange muligheder: Spillertøj, stadionreklamer, halreklamer og masser af andre muligheder kan kombineres til en pakke som både giver din virksomhed god, lokal synlighed og støtter en god sag.
Kontakt BPI og hør mere om mulighederne.