Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted


BPI startede efterårsturneringen i trøjer fra vores nye sponsor ADP - se holdfoto. Men det var desværre ikke nok til, at give os sejren vi mødte et godt hold fra Skibet.

Spillerne gjorde hvad de kunne og var sat godt op af vores nye træner Rasmus Schakmann Mathiesen, Vi kom bagud 0-2 efter ca 18 min, men holdet spillede flot videre og efter 1/2 time reducerede Mikkel Kristoffersen på et meget flot hovedstød, efter en sukkerbold fra Simon Grauslund via et frispark. Stig Andersen havde forinden brændt den største chance til BPI da han var alene igennem, men dog fra en spids vinkel. Bedste BPI spiller var Rasmus Mikkelsen og Stig Andersen men også holdets nye målmand Magnus Seistrup spillede fint. Men alt ialt en fornuftig kamp af BPI som manglede Mads Dahl - Søren Fyn Andersen og Flemming Seehagen til dagens kamp, det er altså 3 profiler. Når så der bliver trænet lidt mere, så skal resultaterne nok komme.
Vi siger tak til vores nye hovedsponsor ADP og ser frem til et godt samarbejde. ADP har også fået en bande på Covia Arena. Næste kamp er på søndag kl 13.00, hvor vi møder FC International fra Vejle på udebane.