Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
På trods af, at BPI løb ind i en gevaldig snitter i lokalopgøret mod Fredericia KFUM , kan vi glæde os over endnu en sæson i serie 3. BPI måtte undvære Martin Stigbjerg og Sten Andersen til dages kamp, dvs vi mødte kun med 12 spillere, og var desuden uheldige med at får 2 mand skadet indenfor de første 20 minutter.
Mathias Itzke reducerede for BPI til 4-1 efter 1 /2 time, da havde det ellers lignet en stor øretæve af BPI og dermed kunne vi komme i fare ift til FB/LB som vi jo have et forspring på 19 mål til - men de vandt kun med 2-1 over Smidstrup. Vores bedste spillere i kampen mod Fredericia KFUm var Mads Dahl og Stig Andersen som sled og slæbte. Vi sluttede dermed 3 sidst i rækken, men havde så højt et pointgennemsnit, at vi er iblandt de 15 bedste 3 sidste hold i jylland, når man sammenligner de forskellige serie puljer, derfor slipper vi for en kvalifikationskamp. Men rækken var ekstrem jævnbyrdig FB/LB og BPI lå med 16 point og den Bosniske som bliver nr 2 har 19 point.

Men en flot præstation af samtlige BPI spilere i foråret, havde vi undgået skader, tror jeg på, at vi var blevet nr 2 i rækken. - desværre mister vi Kenneth Stjernholm og Søren Væver samt Philip Sander, som alle skal til at studere i Århus, desuden er Johan Ladegaard under uddannelse væk fra byen. Vi ser mange tak til dem alle for en super god indsats i BPI og tak for et godt kammeratskab - I er altid meget velkommen tilbage., og held og lykke med jeres studier. VI håber meget på, at kan holde Tobias Zentio i klubben . Så alt i alt er vi jo ramt på mandskabssiden. Det har vi løst ved at indlede et samarbjede/ holdfællesskab med Taulov Skærbæk IF fra efteråret af. Vi laver simpelthen en overbygning på vores herresenior, så serie 3 spiller i Pjedsted på Covia Arena og serie 5 i Taulov. Taulov har mange unge spillere, som har vist interesse for projektet, Taulov har pt et 8 mandshold.
Vi satser stærkt på at kan lokke nogle af deres rutinerede spiller og de unge igang. Vi skulle gerne blive 20 -30 mand til træning. Vi skal træne skiftevis i Taulov og Pjedsted, det bliver mandag og torsdag, Vi ser meget frem til dette samarbejde og samtlige BPI spillere er postitiv indstillet - Træner bliver Niels Pimenta og Anders Kok for serie 3 holdet og Johannes Sørensen Taulov for serie 5 holdet. , har du sprøgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte Jørgen Hansen 25271311.