Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI vandt fortjent bund og gyserkampen mod Team FB-LB (Fynslund og Lunderskov Boldklub), men det holdt hårdt. BPI spillede en dårlig 1 halvleg, hvor Dunner vores målmand blev slemt skadet, men alligevel fuldførte han kampen og stod en fin kamp - det var en mandfolkepræstation.

BPI satte fra starten af 2 halvleg Ramon Dias på banen og han skulle blot bruge 5 minutter, så havde han skaffet BPI 1-1 efter oplæg fra Tobias Zentio. Samme Tobias Zentio scorede vanen tro denne gang til 2-1 på et flot mål, efter en fin aflevering fra Mads Dahl, som Tobias tæmmede med brystet og derefter afdriblede en mand og bankede bolden i nettet. Men Ramon Dias som spillede sin bedste kamp længe for BPI, var ikke færdig endnu og 5 minutter før tid scorede han til 3-1, hvor han bankede kuglen op i net taget på BPIs nye net. Disse nye net er gul og blå, og faktisk fåes de ikke kønnere ja selv Brøndby Stadion, kan vi matche. Dette mål fra Ramon kunne give BPI frisag for direkte nedrykning, da vi så var 1 mål bedre end Team FB-LB i indbyrdes kampe, men uheldigvis reducerede de til 3-2 2 min før tid. Det kunne have gået helt galt, da de faktisk udlignede til 3-3 i sidste minut, men heldigvis så kampens gode dommer, at målet blev scoret bevidst med hånden. I stedet for mål, fik spilleren helt korrekt det røde kort for usportslig optræden, det var en svinestreg. jeg vil lige nævne at Tobias Zentio har scoret hele 22 mål i 11 kampe altså 2 mål i snit for et bundhold, det er uhørt - det er bare meget flot. Vi skal helt tilbage til vores ukronede målkonge Torben Meyer, for at finde en præstation magen til, men han scorede sine mange mål på et tophold og lavede jo - var det 15 mål i en kamp. Vi håber Tobias kan fortsætte stimen på fredag i lokalopgøret mod Fredericia KFUM, hvor vi spiller på fredag den 18/6 kl 19.00 i KFUM Parken - kom ind og støt de gule - det bliver en varm aften -:). Men BPI skal yde en mandefolkeindsats af hele holdet, så kan vi håbe og tro på, at man kan klare skærene, nu er slutspurten sat ind og det var en mega vigtig sejr i lørdags, uden den var BPI rykket ud.

Situationen i bunden af rækken er nu den at Team FB-LB har 13 point Kolding IF har 14 point og BPI 16 point. Smidstrup har taget den ene nedrykningsplads med 6 point. Hvis hverken Team FB-LB eller KIF vinder bliver BPI i serie 3 uanset resultatet af sidste kamp mod Fa KFUM, spiller BPI uafgjort eller vinder bliver vi også oppe. Vores målscore er 19 mål bedre end Team FB-LB og vi årlige i indbyrdeskamp. Dvs vi skal virkelige være meget uheldige, hvis vi skal rykke direkte ud, det kræver et kæmpenederlag til os og en meget stor sejr til Team FB -LB over Smidstrup, vi håber og tror dog på at Smidstrup, vil vise, hvad de er gjort af og undgå dette, de har faktisk et udmærket hold. Ender vi 3 sidst kan vi komme til at spille kvalifikationskamp på tirsdag mod en modstander som er blevet nr 2 i serie 4. Men det er kun de dårligst placerede 3 sidste hold som skal det, og med lidt held kan vi undgå det pga vi har 16 point i 11 kampe det er 1,45 i snit og det er fornuftigt.