Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI vandt idag det meget vigtig bund og lokalopgør mod Smidstrup fuldt fortjent. Dermed har vi sendt Smidstrup ned i serie 4, om BPI skal følge dem dermed, afgøres i den koommend uge, hvor BPI møder Vester Nebel/Øster Starup på tirsdag  og lørdag hjemme mod LB/Fb, som er en en sammenlægning mellem Lunderskov og Fynslund.
BPI have idag en storspillende Tobis Zentio også de andre. Tobias lavede vaskeægte hattrick i 1 halvleg, det første mål efter 5 min på en flot fristilling af Ramon Dias og det næste efter en fin fristilling af Mads Dahl første gang rundede Zentio målmanden, denne gang afdriblede han 2-3 forsvare og udplacerede målmanden, det samme gentog sig kampens 37 minut, hvor Stig Andersen glimrede spillede Tobias fri og igen stensikker scoring og 3-0. Men smidstrup er aldrig slået og det blev 1-3 efter 10 minutter i 2 halvleg på et flot skud i målhjørnet. Men ak og ve - 3 minutter senere, blev en lang bold fra BPi spillet ned mod Smidstrup hjørneflag og målmanden var på vej ud efter den, sandelig om ikke Tobias jagtede bolden og fik den taget fra målmanden og sikkert sendte bolden i det tomme mål næsten fra hjørnesparksflaget - en eventyrlig scoring, selvom det var dårligt af målmanden.  Samme Tobias var ikke færdig med at drille og udspille Smidstrup det blev 5-1 efter en flot frispilning fra Ramon Dias og denne gang afdriblede Tobias forsvaret og målmanden udenfor  straffesparksfeltet og kunne i ensom majestæt løbe bolden i det tomme mål. En magt demonstration -  og Tobias kunne træt - lade sig udskifte kort efter. Smidstrup fik reduceret til 5-2 og havde faktisk flere chancer i kampen, som glimrede blev reddet af vores assisterede  målmand Christian Svendsen, som virkelig har spillet 3 flotte kampe, mens Dunner har været i karantæne.  Ja Svendsen havde en kanonredning da det stod 2-0. Ellers var holdleder Anders Johansen virkelig stærk på backen idag og også Ramon Dias og Sten Andersen spillede en fin kamp.
Nu er det heldigvis op til BPI selv om, vi skal redde os i serie 3, kan vi vinde 2 kampe mere - er vi sikker på at undgå kvalifikationskamp vil jeg tro, og en sejr på 2 mål over LB/FB på lørdag på hjemmebane, så er vi sikker på mindst en kvalifikationskamp. Så kan LB/FB  ikke nå os,  da  vi vil være bedre end dem i indbyrdeskamp.
Det bliver en spændende afslutning, efter som sagt  en flot og fortjent sejr idag over Smidstrup,  på en fin holdindsat ,  men altså med Tobias Zentio i særklasse. 5 mål på 7 forsøg.

Vh Jørgen