Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI mødte et afbudsramt Smidstrup hold, og da BPI samtidig var virkelig opsat og motiveret fra start af gik det hurtigt galt for Smidstrup. BPI kom foran 1-0 efter 3 min på straffespark som Tobias Zentio scorede på, det var også ham som var blevet nedlagt i feltet. Tobias scorede lidt efter til 2-0 efter en fantastisk flot dribletur, hvor han afdriblede 3-4 Smidstrup spillere og flot lagde bolden i kassen. Det blev 3-0 ved Ramon Dias på hovedstød efter 17 minutter efter oplæg af hvem - ja Tobias Zentio som var flyvende i dagens kamp.
Mads Dahl gjorde det til 4-0 lige før halvleg, samme Mads havde i 1 halvleg 3-4 forsøg, der med lidt held var gået i kassen, Smidstrup havde ikke et forsøg indenfor målrammen. Dagens spiller Tobias Zentio øgede til 5-0 efter en flot frispilning af Mads Dahl ca 15 minutter inde i 2halvleg, derefter gjorde Simon Grauslund det til 6-0 da Mathias Itzke smart undgik en offside kendelse og gav plads til Simon som sikkert scorede mellem benene på målmanden.
Tobias Zentio afsluttede målfesten da han gjorde det til 7 -0 på et hovedstød tæt under mål, og dermed scorede sit 4 mål i kampen. Andre gode præstationer skal nævnes Søren Fyn og som disponerede sit forsvar og sine indgreb flot i dagens kamp, også Martin Stigbjerg og Sten Andersen samt Kenneth Stjernholm spillede stærkt idag.
Men alt i alt en flot præstation af BPI, som gør, at vi for kontakt til midten af rækken igen, mens det ser skidt ud for Smidstrup. Men Smidstrup er stærkere end holdet viste i dagens kamp og der venter nu 2 svære udekampe for BPI mod Den Bosniske søndag kl 11.00 også mod SMidstrup igen søndag den 6/6, hvor de vil være i stærkeste
opstilling. 
BPI står stadigvæk noteret som 2 sidst i puljen med 10 point selvom vi har rækkens bedste målscore -:), men der er kun 3 point mellem os og Den Bosniske som ligger nr 2. BPI mangler stadigvæk en kamp ift. mange af vores konkurrenter, så lad os nu se. De 2 nederste pladser i puljen giver direkte nedrykningen og 5 sidst skal spille kvalifikationskamp mod et serie 4 hold.

Jørgen Hansen