Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI spillede en skuffende kamp Kristi Himmelfartsdag, det blev en kamp for man manglede den sidste gejst og vilje. Men Heldigvis var Mads Dahl knivskarp, han scorede 2 gange inden for et kvarter i 2 halvleg på 2 pragtmål og begge gange fra oplæg af Tobias Zentio. Men i stedet for at fortsætte med aggressivt spil overlod BPI initiativet til Øster Starup og det blev straffet 10 minutter før tid udlignede mam og 5 minutter senere kom Øster Starup foran. Vores målmand Dunner havde holdt BPI inde i kampen i 2 halvleg med flere gode redninger, men han var prisgivet ved scoringerne.
Heldigvis kunne Søren Fyn sikker BPI et uafgjort resultat , da han blev spillet fri foran mål i kampens sidste minut. Søren var iskold og scorede sikkert ved at sende bolden mellem benene på modstandernes målmand. Kampen endte dermed uafgjort som var retfærdig efter spil og chancer, men BPI burde med en lidt bedre indstilling af sikret sig sejren.

BPI - Kolding IF 2-4 efter 1-1 ved halvleg.

I dagens kamp var BPi desværre ramt af lidt afbud, men Jacob Sørensen fik comeback og hvilket - han scorede efter 1 minut på et brag af et skud direkte i målhjørnet - måske sæsonens mål. Så var BPI i gang og vi satte os på spillet , men fik desværre ikke scoret til 2-0. Istedet for fik vi vores dynamo på midtbanen Stig Andersen skadet, han kom til skade med sine ledbånd i den ene fod. Stig er den mest løbestærke spiller, så det var en mærkbar skade. Kolding fik udlignet til 1-1. BPI kom godt ud til 2 halvleg og så længe krafterne rakte spillede vi godt med, og Simon Grauslund fandt Tobias Zentio, med en fantastisk flot aflevering og Tobis behandlede den, som en klasseangriber, han kom alene igennem efter en enkelt nærkamp og udplacerede sikkert målmanden også en meget fin scoring. Så blev Kolding måske snydt for et straffespark, da Sten Andersen ramte en modstander i feltet, men der skete ikke noget istedet fik Kolding IF udlignet lidt unødvendigt, hvor BPI sov i forsvaret. Lidt efter blev der helt fejlagtigt dømt straffespark mod Søren Fyn, der tacklede en modstander helt fair og direkte på bolden, alle kunne se det - undtagen kampens dommer - han benyttede lejligheden til at give et klart kompensationsstraffe. Det blev vores målmand Dunner så hidsig over, at han først fik gult kort og derefter rødt kort, så måtte Søren Fyn i målet, men kunne ikke gøre noget ved straffesparket, som var flot sparket ind. I kampens slutfase blev der begået frispark på Jacob Sørensen lige unden for straffesparksfeltet, utroligt nok fik bagerste mand fra Kolding hverken gult eller rødt kort, uhørt dårligt dømt.
Martin Stigbjerg sparkede flot på frisparket, men desværre ramte han stolpen og bolden sprang i spil igen, målmanden var helt væk. BPI satsede det hele til sidst i kampen og desværre scorede KIF så i kampens døende sekunder til 2-4. Men en kamp, som BPI havde fortjent point i - spillerne fightede fint, så længe kræfterne rakte og jeg er overbevist om, at havde vi undgået skaden til Stig,så havde BPI fået point ti dagens kamp. Du handler resten af sæsonen om at undgå nedrykningen og nedrykningskampene. Endvidere må vi stramme balderne lidt til træning og træne hårdt - vi skal have lidt mere fart i benene igen. Heldigvis er vi oversidder i pinsen og møder Smidstrup onsdag dne 26/5 kl 18.45 på Covia Arena det er kamp, som vi meget gerne skulle vinde.